bilmiyorum araç sahibi buralara takılır mı ama..
2 haftadır görüştüğüm ve aracına garanti veren araç sahibi beni öyle bi inandırdı ki araçta komple boya haricinde hiçbirşey yok yürürüne ise full garanti veriyordu..
herneyse aldık başımızı sabahın köründe cepte parayla gittik. gittikte araç hiçte söylendiği gibi çıkmadı. motorda mükemmel bir üfleme mevcut, buz gibi motorun yağı oluk oluk yağ kapağından fırlatması gaz verince egzozdan kurum gibi duman çıkarması, kazasız arabanın soldan sağlam darbe yediğini taaki orda öğrendik .. ve anladık hayal kırıklığına uğradık boşuna 400 km yol yaptık.. biz biraz saf yerine mi konulmaya çalışıldık noldu..
direkte işlem yapılmış koca bi göçük var düzeltilememiş mi nolmuş. kaputta karbon kaplama mı ne var bantları sağdan soldan çıkmış. ön cam kırılmış çatlamış bayada bi büyük..
o aracın inanmıyorum 130.000 de olduguna en azından 200.000 ini yemiştir km oynanmıştır. plaka veremeyeceğim ama inanıyorum ki bu istanbul aracını burda çoğu insan tanıyodur..
bana yapılan bu terbiyesizlik sizinde başınıza gelebilir.. hadi biz salaklık yaptık ordan birini baktırmadık araca gittik direk almaya diye ama arkadaşlar sizlerede ibret olsun aracına full garanti verenlere pekte inanmak gerekmiyormuş..
en azından buraya yazayım belki satan olur..
tertemiz arabanın ön konsolunda can sıkıcı çizikler mevcut.. koltuk yatırma kolları kırık..
birde usulen hadi gelmişken fiyat soralım dedik fiyattan bi gram inmem diyor..
en azından buraya yazayım belki satan olur.. apache işi olmayan logo iptalsiz hadi full boyaya bişey demiyorum ama motorunda problem olmayan bi 306 gti arıyorum..