Bu akşam roll yapacaz s3 255lik cupra 240
Cupracı Hakan daha denemeden tırstı
Bakalım Alicanmı Hakan'mı
Sizce ne olur ?
not:araçlar stock
S3 Zorlanmaz
Cupra bu sert balıktır geçebilir
Bu akşam roll yapacaz s3 255lik cupra 240
Cupracı Hakan daha denemeden tırstı
Bakalım Alicanmı Hakan'mı
Sizce ne olur ?
not:araçlar stock
cupra 1-2 boy cıkar 200 220 lere kadar giderse ya yan yana olur yada s3 biraz onde olur...
S3 cupradan 80kg daha ağır Türkiye'deki S3lerde 255hp 265 değil bide S3 ün şanzıman oranları farklıydı sanırım.Bence yakın giderler belli bir sürate kadar cupra geçebilir yüksek süratlerdede s3 alabilir.
s3 un cupraya gore 4 ceker ve agırlık dezavantajı var,bence cupra onde olur pılotajı x kabul edıyoruz tabı bunu derken![]()
***** yerdemi toplanıyosunuz abi?
bu arada orası fena reklam olmuş herkez gelir buyuk olasılık cümbüş yerine doner orası
remaps.tr & Turbo Zone Garage
bana göre de ağırlıktan dolayı cupra biraz daha avantajlı olur gibime geliyor
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
s3 surekli 4 cekmıyor onuda goz onunde bulundurmak lazım aktarmada dez avantajını avantaja ceviriyor nasıl dersen
2 de 60 da basıyorsun cupra 3 e attıgında bile biraz sarar s3 o sırada 4 ceker sarma falan yok yola devam eder
s3 tutundugunda 4 cekeri bırakır onden ceker olarak yoluna devam eder bu 3 vites yapar...
Kalkıştan 150kmhıza kadar s3'ün önde olup sonradan 200-220lerde cupranın yaklaşacağını düşünüyorum..
Stock vs stock olarak denedilermi bilmiyorum ama sitedeki Uğur, Whitecupra ile bluecore aralarında birçok kez denediler..
Benim tahminim ilk basıldığında Cupra öne çıkar uzunda ise S3 gelir geçer yada yakalar ama uzunda S3 avantajlı şanzuman oranları çok etkiliyor.
Türkiyede Quattro S3 yok yurtdışındakiler öyle diye birşey yok üretilen S3 lerin hepsinde haldex var quattro yok sadece kayma eğilimi veya patinaja kaldığında gücü arkaya aktarıyor yinede fwd bir araç gibi kayıpsız olamaz ağırlığıda dezavantaj..
Buarada benim lastiklerim bitik 2 den 3 e attığımda otobanda sarmıyor stock olmamasına rağmen. Ankaranın asfaltını bilemem ama stock Cupranın otobanda sarıcağını zannetmiyorum ha yeri geliyor asfaltına göre 4 te bile sardığı oluyor..
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)