http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...r-li-gti/detay
arkadaslar ılandakı arabayı almayı dusunuyorum. arabayla ilgili bilgi lazim ilgilenirseniz sevinirim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...r-li-gti/detay
arkadaslar ılandakı arabayı almayı dusunuyorum. arabayla ilgili bilgi lazim ilgilenirseniz sevinirim
daha önce gebzedeydi sanırım ..roll gecelerinde bikaç defa gördüm...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
öncedende kartaldaydı
yanlış anlaşılmasın sözüm ama aracını servise götürmek istemeyenin aracında birşey olduğundan şüphe eder almaktan vazgeçerdim
Arac arkadasımn eski aracı temiz araba 500 tl masrafı var.sag marsbiyel fln degscek
Yürürü felan güzel
bazen boş insanlar gelıyor kendi tanıdıklarına götürcekler iyi güzelde orda başlıyorlar yok orası böyle söyle şirket olup arabayı kötülemeye çalışanlar fiyat kırmak için sonra kendileri bi değer biçiyor kardeş bu araba bu kadar eder falan ya büyük mevzuya yol açıyor cinayet sebebi.. şahsen alacaksan ustanı al gel bende götürmem öyle arabamı
Araç cok yakın arkadaşım ferhatındı sattı.bizdeyken bi sıkıntısı yoktu yürürü motoru çok düzgündü.
İlandada yazılmış zaten tavanda bi kabarma vardı ufak.
Sağ marşpiyerde ufak bir sorun vardı, 2 adet sıfır marşpiyer duruyordu bizde takmak nasip olmadı.Alan ark. verdik oda takmamış
Biz çok iyi bakıyorduk cem de 306 hastasıydı oda iyi bakmıştır.Sonuç olarak temiz bi 306 GTI![]()
aracın kaza durumunu motor durumunu bildikten sonra fazlası aranmazki bu araçlarda zaten sonuçta spor araç alınıyor en yenisi bile 9-10 yaşında olan araç illaki masraflı olacaktır ancak insan direksiyonu bıraktımıda sağa sola zigzak çizen arabada almak istemez doğal olarak
göki bi abimizin cuprasnı götürüyolar servise turbo büyütmesi var arabadaservis masraf çıkarıyor bunun turbosu oldugundan daha fazla basınc basıyor diye
![]()
![]()
büyük turbo var diye zorla anlatıyolar adamlar hala yok bunun böyle olmaması gerekir diyolar
![]()
ve bir arkadaşmn daihatsusu motoru yağ yaktıgı halde yetkili servis araca taş gibi raporu vermisti her servise güvenmemek lazım![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
evet çok gittim almak ve satmak için yıllar önce 206gti aldım aracın masraflı olduğunu söyledikleri halde aldım sonuçta gti bu memur öğretmen aracı değilki boyasıda var değişenide ha kız gibi istiyorum dersen 12-13 değil 18-20 gözden çıkartırsın oda bu araçlar için verilir verilmez bişey diyemem ancak satarkende söylediklerim dışında serviste birşey çıkarsa kırarım zaten fiyatı eğer dediklerim dışında çıkmassada fiyat konuşulduğu gibi veririm orda bu var şurda şu var diye mezarcılara iyi günler diyip ilerlerim muhattaba bile alınmaz zaten
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)