Specler..: EE 106 : Filtre 48 lik boru Sebring eksoz----NN 106..: Chip 8.000 pt52 kapak taşlama filtre eksoz kısa CAMCAR EE 106'tı VİDEONUN SONUNDA 5 ATICAKKEN 3 ATTIM TALİHSİZLİK ALLAHA ŞÜKÜR HİÇ BİR SIKINTI YOK BİLGİNİZE...
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
maşALLAH.ciğerden ziyade cok sağlıklı öbür araçta yanlış giden bi şeyler var pt52 ciddi bir egzantirik.maşALLAH ee cidden sağlıklı...
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Kırmızıda çok fenaymış önden güzel görünüyor![]()
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
İboo şu bizim yg nin videosu vardı onuda atsana
At vtec'i bitir siteyi![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Pazartesi geçmek üzere kardeşim bilgin olsun
Bu arada sana demiştim değilmi ahmeti geçtiğimizi, denememizde direksiyonda mami vardı 5 e attıgımızda yarım boy falan önünde oluyorduk gerçi ben 5 vakit namaz kılıp sürekli yalan söyleyen biriyim bu söylediklerimde yalan biz tünel yaptık yada başka türlü birşeyler yaptık geçtik ahmeti
Haaa bu arada ahmet abin çok iyi araba kullanamazmış o halde benim kullandıgım araca 5 boy atıyormuş ...
Bana 5 boy attıgı her hangi bir video getirsin saygı ile eğilirim ama eğer öyle bir kanıtı yoksa elinde biliyorsun burası kurtlar vadisi adamıı ( ............. ) burasını size bırakıyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)