(İleri orta)İngilizcemı gelıstırebılecem dınleme yazma konusma ve gramer kapsayan tavsıye edebılecegenız ıng kursu varmı?
(İleri orta)İngilizcemı gelıstırebılecem dınleme yazma konusma ve gramer kapsayan tavsıye edebılecegenız ıng kursu varmı?
Wall Street yararlı olur..
kanka gidicen ilk once yabancı bir hatun bulcan tutcan yanisonra o sana ogretcek
saka bi yana bilge adam var kanka bi git gor sartlara bi bak derim![]()
Fuck The System !!!
tömer olabilir merkez ankara'da zaten üniye bağlı ben izmirde fransızca kursuna gidiyorum tömerin baya memnunum okullarla vs. güzel anlaşmaları olur %30 40 indirimli gidersiniz.
bilge adam iyidir veya kascam diyosan kent english var biraz katıdır bişeyler bilipte üstüne ekleyim diyosan odtü var yalnız bu yaz döneminde pek kayıt almazlar en iyisi alanya,didim yap pratik olur
ODTÜ dil kurslarını bir araştır.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
Tömer ile dün gittim konustum ama hocalar turk oldugu ıcın ıcıme sınmedı.
[QUOTE=Orhan;1553240]wall street iyidir.[/QUOTE
Wall street ılede gorustum ama bılgısayar basına oturup 4 mılyarı sadece cd dinlemek ıcın vermek kafamı cok karıstırıyor . Sınıf ortamında kı gıbı hırs yapmak felan yok .
En guzel fıkır sızınkı
Kanka tutarım nasıl bulcamIstanbuldan gonder
Bilge adamla bır konusayım..
Actıve englısh öneren cok oldu .Bugun sevıye belırmeye gırecegım.
Odtü dil kurslarıda profıcıency yonelık oldgunu duydum ve aynı hazırlık sınıfı gıbıymıs
Bugun bır orayada ugrayayım..
<<<<<<<<<<<<------------------------>>>>>>>>
Englısh time hakkında bılgısı olan varsa sevınırım ...
ödtü evet hazırlık sınıfları gibi nerdeyse program olarak ama baya başarılılıar,,,ben özellikle hafta içi grubuna gitmiştim,,,hafta içi hergündü,,,,gerçekten çok iyiydi,,tavsiye ederim,,,hemde sizin istediğiniz gibi herşeyi kapsıyo program ,,,ama dönem eylülde başlıyo olması lazım ,,,,hafta sonu gruplarında olabilir yakınlarda başlayan belki emin değilim .....
Sitesinden arastırdım ama yakın zamanda acılcak bır kuru suan yok..
oldukça güzel bi kurs buldum arkadaşlar. dilko. baya bi araştırdım ingilizce hocasına da sordum dilkoyu. onay verdiler. yabancı ve türk hocalar, güzel teknikler var aklıma yattı diyebilirim. deneme dersleride koymuşlar deneyip görün alın die cumartesi günü gidiyorum haberdar ederim.
american kültür ü sordukalrım öneriyor ama. gidenler memnun değiller miş.. wall street için bende araştırma içindeyim.. 1 dil 1 insan. geliştirmek gerek..
*On3r*
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)