Selamlar,
Evde salonda bulunan Televizyon 'a bağlı Kablo TV bağlantısını odadaki Televizyonada uygulamak istiyorum. Bunun için hangi apartlara ve hangi yolu izlememiz gerekir ?
Teşekkür Ederim...
Selamlar,
Evde salonda bulunan Televizyon 'a bağlı Kablo TV bağlantısını odadaki Televizyonada uygulamak istiyorum. Bunun için hangi apartlara ve hangi yolu izlememiz gerekir ?
Teşekkür Ederim...
Ben 3 tv izliyorum kablo tv ile. Sadece ekeltrikciden T çoğaltıcı alıcaksın uçları bağlıycaksın çok basit![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
dediğim şey şu t değil aslında
http://www.protel-elektronik.com/con...mages/sap2.jpg
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
splitter işinizi rahatlıkla gorur, bizim evde 3 tv calısıyor öyle![]()
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
kaliteli birşey alın sinyal seviyesi düşmesin ucuzları var biraz sıkıntılı olabiliyor...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
bağlanılan tv sayısı arttıkça görüntü kalitesi bozulabiliyor..bizde 3 tv varken pek sorun olmuyordu ama 4.bağlanınca görüntü hafiften karlanmaya başlamıştı..
en güzeli baglantı bogatı wardır ordan t olmadan direk kabloya ek yap t den daha güzel olur sinyal kaybına ugramaz hem
5 liraya satılanlar tv sayısı cogaldıksa görüntüyü bozuyor 25 lira civarında olanlar var onlar kesinlikle görüntüyü etkilemiyor
beylikdüzünde 60 daire tek yerden alıyoduk![]()
elektrik teknisyeniyim ve sıkca yaptıgım bir is
1. 3 cıkıslı kaliteli bir splitter alın 5-2500 MHz 'in altında olmasın
2. RG6 u4 yada u6 (u6 biraz pahalıdır u4 isinizi gorur ama RG6 olsun) kablo alın...
3. baglantıları yapabilirseniz duzgun yapın yapamayacagınızı dusunurseniz bi elektrikci cagırın
bunlar yeterli...
bakır rengi olanlardan değilde gri metal renk olan çoğaltıcılardan alın , kablotv serviside öyle öneriyordu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)