1 haftadır düşünüyorum ne alsam diye Stillo 3K lar nasıl arabalar ? deli bir performans beklemiyorum sonuçta günlük şehir içi kullanılacak LPG ile+ları -leri nelerdir ?
1 haftadır düşünüyorum ne alsam diye Stillo 3K lar nasıl arabalar ? deli bir performans beklemiyorum sonuçta günlük şehir içi kullanılacak LPG ile+ları -leri nelerdir ?
SkyWindows katlanır cam tavanı çok keyifli bir sürüş deneyimi. Ancak çok yakan ve gerçekten hiç gitmiyen bir araç. Yani performans beklentisi değil normallik beklentisi doğuruyor insanda.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Alma, son sahibi olursun. Hiç yolda görüyor musun giden Stilo?
tüplüsünü baya bi ayırır o bahsettigin araclar
cok yakın bi arkadasımda vardı sarı rengi.o fiyata verdikleri gercekten cok fazla ama performans eksilerde hani tupte oyle aman aman bi yakıt tuketımıde yok son sahibi konusuna gelince oyle bi olayda pek mumkun degil tabi gider 17 lira eden arabaya 20 verip sonrada 20 ye satmaya calısırsan illaki satmakta zorlanırsın..
diyecegim oki skywindow u sorunsuz calısan fazla yıpranmamıs vede sarı renk bitane bulursan fıyatına gore dusunmeden al,o paralara guzel bi araba
remaps.tr & Turbo Zone Garage
3 gun once stılo sadece tavan yoktu 75.000 km ılk sahıbıydık 15.000 tl ye acıl sattım 2 parcada boya vardı
bu güncele göre eski kasası yanlış hatırlamıyorsam ama bence çok daha havalı mantıklı bi araç çok güzel duruyor bence
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
siyahı da güzel de siyahın bakımı zor![]()
sarı bulamazsam eğer şunu alabilirimneyse ay sonuna kadar bir karar vericem.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...stilo-3k/detay
beyaz da iyimiş hayırlısı olsun inş. güzel keyfine göre temiz bulursun![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
yakışıklı araba stiol lar
bi dönem bende almaya niyetlenmiştim
çok kısa bi süre üretimi yapılıp sonradan üretimden kaldırılıgı için
yedek parça sorunu yaşarsın ve pahalı olur demişlerdi bende vazgeçmiştim
tipi 10 numara performansı ise yerlerde olan bir araba...
Daha demin baktığım bir araç sadece paylaşmak istedim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...s-abarth/detay
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)