hasta bir arkadasim var hakiki gaziantep baklavasi cekiyo cani ne zmandir. ankaradan nereden aldiysak memnun edemedik. tam begenmedi
antepde olan arkadaslar alip kargolayabilir mi bana acaba ucretini hesabina havale ederim.
hasta bir arkadasim var hakiki gaziantep baklavasi cekiyo cani ne zmandir. ankaradan nereden aldiysak memnun edemedik. tam begenmedi
antepde olan arkadaslar alip kargolayabilir mi bana acaba ucretini hesabina havale ederim.
kargo degilde otobus ile yollarsanız daha cabuk ve ucuz gider
otobüsler kabul etmiyor sadece seç turizm kendi baklavalarini kabul ediyor olabilir cünkü kendileri baklava da üretiyor, sorarim.
valla abi sec alıyor babamlar bana yolluyorlardı surekligidip gardan alıyordum
tamamdır ozaman seç'le yollarimfakat seçin baklavasi memnun eder mi bilemiyorum, imam çağdaş en iyisi burada.. seç hiç yemedim ama namını da duymadim
abi sec baklava alma arkadaslar ne istiyorsa onu al sec kargoya git baklava oldugunu soyleme bi kutunun icine koy yolla gelsinsec alma yani
![]()
keçiören girişinde sağ tarafta shelin karşısında g.antep baklavası satan var uçakla filan getiryorlardı.denemenizi tavsiye ederim
cok tesekkur ediyorum arkadaslar
drn106 arkadas sagolsun numarasini da verdi rahatsiz edicem onu onumuzde ki gunler de
normalde imam çağdaş istanbula gonderiyor siparişleri
ben gittiimde bana kart vermişlerdide bulamadım istersen telefonla ulaş bir yolunu bulup gonderiyorlar kesinlikle
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
istersen bende yardımcı olurum sonuçda hasta biri ben gaziantepde degilim ama eşdost akraba var para felan sorun degil canı ne istiyosa otobüse verirler sen gardan alırsın çünkü kargoyla uzun sürüyo olmadı uçak kargo yaptırırım.
imam çağdaş derim başka bişe dememm.o nasıl bi lezzettir yaaa
imam cagdaş falan yalan.. antepten baklava gelecekse kocaktan gelecek arkadaşüstüne baklavacı yoktur.. antepli kime sorsanız kocak der
antepteyim bende yardım edebilirim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)