Can sıkıntısı işte, evde boş boş oturacağıma bari iki araba modelleyeyim dedim ama adam gibi bi rehber falan bulamadım google amcada. Oturayım doğan slx yapayım, tosbağa yapayım, ae86 yapayım istiyorumnasıl olacak bu iş? bilen eden var mıdır?
Can sıkıntısı işte, evde boş boş oturacağıma bari iki araba modelleyeyim dedim ama adam gibi bi rehber falan bulamadım google amcada. Oturayım doğan slx yapayım, tosbağa yapayım, ae86 yapayım istiyorumnasıl olacak bu iş? bilen eden var mıdır?
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
Hiç denemedim modelleme olayını. www.lfsmods.com 'da en iyi model sitesi. Emek isteyen bir iş şuan uğraşmayı düşünmüyorum.Özgün Nickli Üyeden Alıntı
![]()
lfsmods'dan çıkmıyorum zaten ama yapmak istediğim arabalar var. orada yok malesef, olmaz da sanıyorumbi pre67 olsun, r11 turbo olsun, stock doğan slx olsun yok bunlar
![]()
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
stock şahin var full orjinal ; satayım
ölçülerine bakarak yaparsın bir şeyler![]()
![]()
![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
lfs nin kendi bi model programı mı var , yoksa herhangi bi 3d programla yapılabiliyormu bilmiyorum ama piyasada en çok kullanılan 3dsmax programında dahi düzü dünyayı modelledim ama araba olayı çok farklı bi dünya.O kadar öğrendim geliştirdim dedim ama herhangi bi aracın hatlarını modellemek gerçekten çok zor.Blueprint tekniğiyle modelleniyor , google a 'car blueprint' yazın çoğu model için blueprint bulabilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)