Başlıktada belirttiğim üzere Celal bayar unıversıtesınde okuyan yada izmirde öğrenci olan (öğrencilikle ilgili işleri bilende olabılır) arkadaslarımız varmı ? Yardıma ıhtıyacım var
Şimdiden hepınıze tesekkurler
3 sene Manisada yaşadım Celal bayara araştırma için falan çok gidip gelmiştim bıyır yardımcı olalım?
Edit İngilizce bölümü sanırım Bozköy tarafında yani otostopla maksimum 1 saatte bornovada olursun Manisa seyahat 10 dk'da bir kalkar Bornovadan geçer gidiş ortalama 25 dk bilet fiyatları ne kadar oldu haberim yok ben gidip gelirken 3 ila 5 lira arasında idi. 2003le 2006 arasında![]()
ilk kazandığım zamanlar manisa kavşağı(osman kibar kavşağı) orda Hedef Erkek öğrenci yurdunda kalmıştım.45 kişilik erkek öğrenci yurdudur.celal bayarda okuyan oradan gidip gelen bir çok arkadaşım vardı.düşünürsen yarın bi telefonlarını almaya çalışayım?
normalde yazın yaz okulu zamanları kapalıdır ama telefon numarasını almaya çalışırım yarın.
özel mesaj atarım.
Unutmadan ekliyeyim. Muradiye kampüsü ise yan tarafta inekler tavuklarla ders işlersiniz. O durumda İzmire gitmeyi hiç düşünme manisa içerisinde yaşamaya bak yoksa yol çok sürer. Muradiye kampüsüne giden dolmuşlar bile farklı Muradiyeye giden her dolmuş Muradiye kampüsüne kadar gitmiyor. Kasabanın merkezinde duruyor. Birde Akhisarda bir fakültesi var ama orayada sadece 2 kere gittim. Tütün eksperliği olduğunu biliyorum orada başka hangi bölüm var emin değilim.
Yeniden edit:
Manisa Seyahat firmasının otobüsleri dolmuş gibi çalışıyor mesafe 30km zaten. Garajdan kalkar, Osman kibar kavşağında tekrar durur. (manisa kavşagıda denilebilir) Sonra oradan yardırıyo manisaya. Bozköydeki kampüsün önünden geçiyor.
http://www.hedefogrenciyurdu.com/
reklam gibi oldu ama lazım olanların işine yarar.
Bu arada yine aklıma gelmişken Manisa seyahat'in Celal Bayar üni için Balçova Buca Karşıyaka ve Bornovanın içerisinden servis gibi otobüsleri kalkıyor. Aynı şekilde Muradiye kampüsündende izmire kalkıyor.
Edit:Yazılmış zaten ben yazana kadar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)