http://www.youtube.com/watch?v=-KCIc1xTNvA
1 saat önce çekildi.Keyifli seyirler...
http://www.youtube.com/watch?v=-KCIc1xTNvA
1 saat önce çekildi.Keyifli seyirler...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
kadir abi Js rs çok ii gidio burda sahibi kendide dedi ben js deydim kullanamıorm yeni aldım filan ben kullandığım zaman ahmetle araba köpek gibi gidio çok can yakar =) 210 a kdr=)
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
aahahahah izo'nun arabamı
burda kolpadan video çektiydi typer geçiyo ayaana satılsın diye oraya gidince foyası çıktı:
Şaka tabiAlışsın arabasına daa iyi gider,hayırlı olsun ...
bu arada Rs te "beyin" değil zikindirik züperçips var
walla gayet iyi gitmiş bnm rs, sattıgım arkadaşın yaşı kucuk ve tecrubesi yok bu konularda. kimbilir kacta bastılar kac bnde vites attı nasıl vites attı vs....superchip var uzerinde bn satmasam custom chıp yapardım daha 3-4 boyu var guzel yazılımla...
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
ne ara satıldıda roll yaptı arkadas bu araba
maşşallah izo nun araba iyi gidiyodu halada gidiyo arkadas alışsın birde yazıldıgı gibi chip elden gecsin dahada iyi olur.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Bu arada o arabaya o yazılımla yazık ettiğinizin farkındasınızdır umarımSuperchipsin GroupN yazılımı stock RS lerde bile pek birşey farkettirmezken dereceli egzantrikli arabada nasıl farkettirsin. Ayrıca Superchipsin yazılımı RS' te 8300 döndürtüyor arabayı. O vanos kasnağını elinize almadan biran önce değiştirin şu yazılımı.
vay arkadas,best kankam dedik ettik..satisi koyup rollinge gittiniz demek![]()
masallah araclara.
- K -
________
Dr.Ecu
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Kanka ben seni kastetmemiştim sen neden alındınNeyse bi ara buluşalım da alayım gazını rahatla kankam benim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)