Başlıktaki gibi Yeni kasa passat araca jant önerilerinizi bekliyorum.Aracın rengi Metalik siyah önerilerinizi buna göre yaparsanız ona göre daha ayrıntılı araştırmaya yönelicez
Benim kafamda kt4'ler var ama daha güzel tavsiyelerde ortaya çıkabilir
![]()
Başlıktaki gibi Yeni kasa passat araca jant önerilerinizi bekliyorum.Aracın rengi Metalik siyah önerilerinizi buna göre yaparsanız ona göre daha ayrıntılı araştırmaya yönelicez
Benim kafamda kt4'ler var ama daha güzel tavsiyelerde ortaya çıkabilir
![]()
16' olur diye düşüyorum ama 17 taksak arabayı zorlayacak bir durum olur mu acıkcası onuda öğrenmek istiyorum :S gerçi kt4'lerin 16'sı varmı diyede bilmiyorum öyle beğendiğim bir janttı konuda fotoğraf olsun dedm![]()
Aracın üzerindeki klasik jantlardan kurtulalımda şimdilik halledicez kısmetse sonrasını![]()
ne takarsan tak kesinlikle 18" ya da 19" olmalı
şöyle düşün vtec2 lere bile 17" ten aşağısı çok küçük kalıyor
15" takanlar var vtec2 ye bisiklet lastiği gibi oluyor
Bir passatta Monoblock AMG jantlari gormustum, cok tatli duruyordu. German style parcali jantlar hosunuza gidiyorsa tavsiye ederim. 17" ama ET dusuk oldugu icin tok gosterebilir. Foto bulursam eklerim.
///Mürüvvette endaze olmaz.
16 17 takıcaksan parana yazık gerek yok
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
18" cok kollu Stamford vardı bizim arkadaşın babasında 3.5cm yayla beraber tadından yenmıyodu vallaha.. ama koyulan 2 resimdeki passatta olmamış bence.. 5x112 çok güzel secenek var![]()
Jantın bi fotosunu alabilirmiyim özelden bi de fiyat?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)