Bizim aileye LCD alıcaz fiyatta max. 1500 lira gibi olacak ilçede servis ve satış sadece arçelik ve vestelin var başka markada sıkıntı olur mu arıza durumunda? Önerileriniz nedir arkadaşlar teşekkür şimdiden yorumlar için..
Bizim aileye LCD alıcaz fiyatta max. 1500 lira gibi olacak ilçede servis ve satış sadece arçelik ve vestelin var başka markada sıkıntı olur mu arıza durumunda? Önerileriniz nedir arkadaşlar teşekkür şimdiden yorumlar için..
izmirdeyseniz bestbuy a bakın derim
sanırım suan en ıyısı led tv fakat o rakamlardan cok daha yuksek yıne alacagınız urun full hd 100 hz olmalı bugun bı mecmada gordum saturun magazası samsung 102 ekran full hd falan 1200e dusmustu 1900 den kacırmayın derım
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
1500 liraya toshiba veya lg'nin 42" televizyonları alınabilir. 2.5 yıldır 37" toshiba kullanıyorum taş gibi.
kaç inç düşünüyorsun ?
philips,samsung,lg gibi markaların çok fazla çeşidi var ve hepsi gerçekten çok kaliteli
tam olrak ihtiyaçlarına gore aralarındaki ufak farkları değerlendirip fiyat performansı uyanı alırsın![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ya sanırım samsung alınmalı olmadı lg olabilir. işte parlaklık ve kontrast oranına dikkat edeceksin. çok da düşünmeyeceksin hepsi iyi hacı. yabışdır gitsin
42 '' ideal bizim için.. Sonuçta bunu aile kullanacak öyle sinema minema oyun gibi şeyler seyredilmeyecek haber ve klasik program.. Samsung kafama yatan şimdilik ama toshibada olabilir..
samsung sony toshiba sharp modelerine bakın kodlarını alıp formlarda bakarsan
en iyi modeli seçebilirsin ben samsung derim
ben alsam aradıgın rakamlara plazma bakardım![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
philips kullanıyorum. Fiyat kalite oranı cok güzel. 5604 muadili bir cihaz her türlü işinizi görücek ve artacak kapasiteye sahip. Bende 8404 var fiyatlarıda düştü bu aralar
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
LG aldım onu alma sony al
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)