çok sewdiğim bi araba ama ben bazı yerlerini beğenmedim.. eskide olsa o bir BMW we kaput hawalandırması, ön tampondaki nikelajlar we mawi park lambalarını yakıştıramadım.. inşallah onları söker we ofsetli bi jant takarsın arabana.. kazasız belasız
arabaya el atıcaz mpower ve speed_TT dışı ve içiyle ugraşcaklar bende motorunu kurcalıcam birazcık ... kilitliler falen filan gibi gibi...
Severim ve beğenirim E30 ları bir zamanlar bende'de 318is vardı..(M42B18)
İyi günlerde..Ama kaporta üstündeki o ızgara çıkarsan daha iyi olur.....
h4sTaimmm ßu aRAßayAa yhAAa![]()
Tek kapı olması cok büyük bir avantaj bence
KT4 black 9x16, hella siyah far, siyah böbrekle harika olabilir.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
var bu arabada potansiyel iyi olacağını düşünüyorum kazasız belasız kullanman dileğiyle..
US Performance
abi izmirden e30 deyinje çok güsel bir e30 belkiodum çünkü izmirde çok saglam bmwler var.fotoları görünje yıkıldım ama izmire geldine göre düzeltirsiniz bunuda![]()
borbet,kaput hawalandırma iptali,tampondaki kromların iptali we xenon farlar gelmeli bence bu alete
arakadaşlara katılıyorum biraz sadelikk verebilrisen, kaput üzerindekii şu haliyle ekstıra hava girişi olmak üzere değişiklik yaparsann tatlı vee gercekten idalıı bişeyler çıkarabilrsiin ve son olarakta opsetli hoş bi jant takmanıı tavsiye ederimm ,
maşallah Kazasız belasız
iyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar şu anda araca motor yapılıyor tabiki farklı bir şekilde motorun yanında tüm yüriyen aksamda da değişiklik yapılıyor kaporta işi de motor bittikten sonra yapılacak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)