User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
84 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Hangi Dizel ???

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Hangi Dizel ???

küçük sınıf Dizeller arasında seçim yapmak gerekirse Opel Corsa 1,7 Dti mi ? Ford Fiesta dizel mi? yoksa başka bir araçmı tavsiye ve düşüncelerinizi alabilirmiyim ....

Amaç Dizel kullanıp yakıt ekonomisi yapmak ama aynı zaman da da keyfsiz kullanımdan dolayı alıp tekrar satmamak ....

Yapan yada kullanan arkadaşlar cevap atarsa çok memnun olurum çünkü dizel alıp almamak konusunda tereddütteyim ...

K.Buğra YILDIRIM
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle corsa 1.7 dti derim yada 1.3 dti farketmez arada dunyalar var kardeş......kalite desen önde yakıt desen aynıdır değişen bişe yok performans desen herturlu onde.....
    US Performance

ozZzy
    Misafir
    bence 307 1.6hdi 110 beygirlik alet en mantıklısı. hem performans hem yakıt açısından mükemmel. yanılmıyorsam 270nm tork olacak araçta. yakıt ise hiçbişey deil. ben megane II dizel kullanıyorum. yakıt mükemmel!! yok böle bi araç. ama gel gelelim biraz tutuk kalıyor. genede çok kötü deil.

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peugeot 307de 407de ve citroen c4te bulunan bu 110hplik motorlar bence çok iyi değil. Hızlanma değerleri etkilemiyor ,kullanmış biri olarak yüksek hızlarda yok olan bir araba.. Yani kasayı zor kaldırıyor. C3ün 92lik dizeli rahat geçiyor bu makinayı. Bence clio 80hp lik dizelin donanımlısını alıp 180nm torkun tadını çıkarmanız olur. Canavar gibi gidiyor bir o kadar da donanıımı var...

ozZzy
    Misafir
    söylediklerimde c3 ü hiç saymamıştım. Bence pek alınacak bi araba deil. Küçük araba olmasına rağmen fiyat 36.000ytl lerde geziyor... sizce değer mi... bence değmez. açıkcası c3 ü unutmuştum diyebilirim.

ozZzy
    Misafir
    Ayrıca 307 hdi100hp ileri hızlarda yok olan bi araba denmiş ama ben buna katılmıyorum. enazından 37 karşılaştırdığımız cliodan son hız olarak daha ii bir araç. ayrıca 307nin güvenliği kesinlikle cliodan daha ii.

ozZzy
    Misafir
    307hdi 110hp: 188km son hız- 0-100 11.2 saniye civarında
    clio hb 80hp : 175km son hız 0-100 12.2 saniye civarında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fabrika verilerine güvenimyorum. 307de c4te clioya göre hantal arabalar, üst süratlerde belki biraz daha avantajlı olcak bu 2 araç clioya göre ama geri kalan şeylerde clio daha kullanışlıdır. İşçilik dahil c4 ve 307den iyidir. c4 n saçma sapan hastalıkları var ve servis garantden bile çözemiyor çünkü sorunları henüz fransa çözebilmiş değil ki tr deki ustalar yapsn..

renault sorunsuzdur o açıdan clio seçin demiştim

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seat ibiza cupra tdi ne 307 ne c3 c4 vss..varmı itirazı olan
    US Performance

ozZzy
    Misafir
    Alıntı sleeperCorsaC Nickli Üyeden Alıntı
    Fabrika verilerine güvenimyorum. 307de c4te clioya göre hantal arabalar, üst süratlerde belki biraz daha avantajlı olcak bu 2 araç clioya göre ama geri kalan şeylerde clio daha kullanışlıdır. İşçilik dahil c4 ve 307den iyidir. c4 n saçma sapan hastalıkları var ve servis garantden bile çözemiyor çünkü sorunları henüz fransa çözebilmiş değil ki tr deki ustalar yapsn..

renault sorunsuzdur o açıdan clio seçin demiştim

ya keşke dediğin gibi renault sorun çıkarmıyor olsa... megane kullanıyorum ve geçen haftanın yedi günün 3 ünde servisteydim.. belli süreden sonra çok ses yapmaya başlıyor. senden kaynaklanıyor diyebilirsin ama megane kullananlarla konuşuyorum bi çoğu aynı şeyi söylüyor.clioyu bilemiycem tabiiki.. Açıkcası cliodan şikayetçi kimseyi duymadım.

KSK-VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seat alın fiyat perfonmans ortalaması çok iyi dizel motor çeşidide çok fazla bizde 1.4 tdi var üç silindirli araba 150-160 kadar çok iyi ivmeleniyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozZzy Nickli Üyeden Alıntı
    ya keşke dediğin gibi renault sorun çıkarmıyor olsa... megane kullanıyorum ve geçen haftanın yedi günün 3 ünde servisteydim.. belli süreden sonra çok ses yapmaya başlıyor. senden kaynaklanıyor diyebilirsin ama megane kullananlarla konuşuyorum bi çoğu aynı şeyi söylüyor.clioyu bilemiycem tabiiki.. Açıkcası cliodan şikayetçi kimseyi duymadım.
    2.5ayda 27bin kmde olan Megane2hb 1.5dci Expection sahibiydim. Meganelarda sunroof sorunu var birde sol arkadan geelen bir ses vardı.. Başka hiç ama hiç bişi olmadı yaklaşık 2.5 ay içinde..20bin kmsi uzun yolda geçmiş bir araçta sorun yoksa diğerlerinde olanlar tesadüftür diye düşünüyorum.. Aynı şekilde mk1 mk2 olmak üzere 2 adet cliom vardı. Biri 1.4 16V biri 1.2 16V.. Bu kdr sorunsuz araba görmedim...

ozZzy
    Misafir
    bi arac uzun yola gidiyorsa zaten pek sorun çıkarmıyor. önemli olan şehir içinde km yapması. uzun yola giden arab kolay kolay sorun çıkarmaz. bu arada megane 2 lerde expection die bi paket yok. önceki kasa olabilir mi? eğer öyle ise yeni megane eski megane den daha çok parçalı bir araba. aracım 21.000km de ön göğüsten ses geliyor,kapı kartonu ses yapıyor ve böle basit tıkırtılar çıkarıyor...

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 2003 Model Focus Tdcİ Kullaniyorum 1.8 115 Hp Aracim 140 KuruŞ Yakiyorum Km De Megane Da Kullandim,307 De Kullandim Kesİnlİkle Benİm Aracim Kadara Tatmİnkar Bİr Performans Bulmadim Ama Ekonomİ İstersenİz Fİesta Tdcİ Şehİr İÇİ 100 KuruŞ Şehİrler Arsi 85 KuruŞ Gİbİ Yakar Çok Kullandim Denedİm. Bİde Araya 1.7 Dtİ Corsa KatmiŞsiniz O AraÇta Kasa Ufak OlduĞu İÇİn Çok Performansli Ancak Yakit Konusnda Çok Tutumlu DeĞİl
    150 KuruŞ Gİbİ Yakiyor. Ben Focusumdan Çok Memnunum Dİzel AraÇa Alinacaksa Ford Dan Alinabİlİr DİĞer Fİrmalar Daha Yenİ Yenİ Dİzele AliŞmaya BaŞladi Ford Senlerdİr Dİzel Motor Üretİyor. Bunuda GÖz ÖnÜne Almak Lazim Bİde Aracin ParÇalari Ucuz

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
    seat ibiza cupra tdi ne 307 ne c3 c4 vss..varmı itirazı olan
    +100
    "Wagen"thusiast

GuiLLotin
    Misafir
    görkem e katılıyorum. benim olmasa da mütemadiyen clio II dci kullanıyorum ve gerçekten ivmelenmesi çok güzel. 80 hp 180 nm tork o arabayı yürütmeye yetiyor ,artıyor. ama aynı motor megane da kullanıldığı zaman o kocaman cüsseyi yürütmekte biraz zorlandığı doğru. 1,6 hdi 307 ile 1,5 dci 80 hp arasında 100 cc ve 30 hp fark var. topspeed ve 0/100 km/h verilerine bakınca çok da bir fark bulunmadığını görüyorum. ve clio bana daha üstün geliyor. yol tutuşu,görüntüsü,donanımı... clio ruleZzZ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozZzy Nickli Üyeden Alıntı
    bi arac uzun yola gidiyorsa zaten pek sorun çıkarmıyor. önemli olan şehir içinde km yapması. uzun yola giden arab kolay kolay sorun çıkarmaz. bu arada megane 2 lerde expection die bi paket yok. önceki kasa olabilir mi? eğer öyle ise yeni megane eski megane den daha çok parçalı bir araba. aracım 21.000km de ön göğüsten ses geliyor,kapı kartonu ses yapıyor ve böle basit tıkırtılar çıkarıyor...
    Expection paketi sadece HB lerde var. Bu kadar emin olmayın. Renault Türkiyenin sayfasında megane2 HB kısmına girdiğinizde gördüğünüz araç expec. paketli Megane2dir. Uzun yola giden arabanın, şehir içinde kullanılan araca oranla sorun yapmamasının mantıklı nedeni nedir ? Aracı nasıl kullandığınız önemlidir diye dü$ünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana Kalsa Peugeot 306 Hdi Guzel Bi AraÇ Ya Uzunuda İyİ.
    Tabİkİ Fİyata Bakar
    Yokda Bmw De De 530d Var Paradan Haber Ver Benzİnlİ 530 İle Nerede İse Kafa Kafaya Gİdİcek Kerata

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    307nin 1.6 dizeli bence berbat. 190da kesilip kalan bir araba o güce rağmen !

5.30d benzinlisini rahat geçiyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)