User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
72 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: İzmir'de lüx daire yada villa??

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İzmir'de lüx daire yada villa??

Arkadaşlar, bilindiği üzere İstanbul'da çokca lüx ve uygun daire seçeneği var. Özellikle Beylikdüzü gibi şehrin biraz dışında kalan bu yerleşim alanlarının fiyat fayda analizi ise oldukça iyi. Yani çok uyguna oldukça faal kullanılabilen bir daire alınabiliyor.

İstanbula taşınmayı düşünmediğimize göre Özellikle İzmirde bu tip emlak işiyle uğraşan ve seçenek sunacak arkadaşlar varmı
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olimpiyat evleri var abi fiyatları uygun yerleşim içinde uygun , yatırım içinde.. tanıdığım bazı insanlar yatırım için alıyolar ordan hep ilerde baya ii olcak mış oralar. sessiz sakin ulaşımı kolay manzarası da güzel.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet bak oralar cidden çok düzenli. Tanıdıklardan benim için bi fiyat öğrenebilirmisin üç aşağı beş yukarı
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    70ile 120 arası değişiyomuş.. 3+1 teraslı evler 95 bin tl civarı

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tarkan abı ksk otobanının orda yukarda ege kop yenı daıreler yapıyor hazır daırelerde var fıyatı uygun soluyorlar yerlesım baslamıs yatırım ıcın alınabılır bız dusunuyorum fıyat bılgısı alınca mesaj atarım

JumboAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayarlıyalım abı Emlakcı benım valıde 10trılyona kadar daıre verebılırz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet evet onlarda olabilir. Ulukente kadar yolu var. Bizim taraftanda seferihisara kadar. Maksat şehirden biraz uzaklaşmak.

feRRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olimpiyat evleri var abi fiyatları uygun yerleşim içinde uygun , yatırım içinde.. tanıdığım bazı insanlar yatırım için alıyolar ordan hep ilerde baya ii olcak mış oralar. sessiz sakin ulaşımı kolay manzarası da güzel.
    biri babanmı lan yoksa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı feRRo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biri babanmı lan yoksa
    numaram değişmedı he bilgin olsun ..

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende aynı arayış içerisindeyim yaklasık 4 aydır. İllede villa olsun diyorsan en çok düşünebileceğin iki seçenek var. Karşıyaka tarafından düşünürsen (tabi yaka olarak bahsediyorum yoksa 20 km kadar vardır.) Çiğliyi geçtikten sonra, Menemen' e herhalde tahmi,ni 6 km 7km önce seyrek kent diye bir yer var orada çok büyük bir kooperatif yapıldı evler bitti,bahçeli ve 6+2 lere kadar evler var. Bazıları tek bazıları ikiz villa rakamları 110 000 civarından başlayıp 180 190 lara kadar gidiyor.Bazıları dışı bitmiş içi na tamam vs. seçenek çok fazla ama çok fazla oturan yok yatırım dersen alınır şehrin genişlediği nokta çok yakınına metro hattı da geldi çünkü. Sizin taraftada benim sıkı takibe aldığım yerler Zeytinalanı ve Güzelbahçe. Güzelbahçe'de Yelki diye bir yer var evlerin rakamları daha uygun tahminimce otoban sapağından dönüp içeri doğru devam edince konu açılmışken Yelki mevkii tam olarak ne tarafta kalmakta bilen söylerse sevinicem Ayrıca bir seçenekte ( Şehir içinde zor ) ama şehrin biraz dışında şayet güzel bir yerde arsa bulursan kendinde ev dikebilirsin. Firmalar villa yapmayada başladı + prefabrikte seçenekler çok fazla .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yelki, Seferihisar otoban gişesinden sonra3-4 km gibi başlar bademler köyüne kadar devam eder. Yani 7-8 km lik bir şerit. Dağlara kadar ev çıktılar ordada, seçenek çok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu durumda Zeytinalanına yakın ama İzmire göre daha yakında kalıyor sanıyorum doğrumuyum? Çünkü Zeytinalanı Urlaya daha yakın sanıyorum Yelki daha sonrada Zeytinalanımı geliyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yelki seferihisara doğru dönünce, zeytinalanı ise sahil şeridi boyunca urlaya doğru. Ayrı istikametler yani.

Villa tercihim, ancak fiyatlar istanbuldaki seviyeleri bulursa yoksa 100 binlerce tl vermeyi düşünmüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahsettiğim gibi Seyrek tarafında villalar 110 190 arası. Çokta talep olmadıgından gerçekten sıkı pazarlık yapılabilecek bölgeler. Diğer taraftan Yelki ve Zeytinalanıda buna uygun noktalar. Ben villa'ya yoğunlaştım fakat lüks daireler mesela Narlıderenin yukarılarına yapılan evler var. Gerçekten başarılı bütün lüxü içinde barındıran evler var şu anda en büyü ksorun ulaşım yeni kentleşme oluyor. Ama onun dışında malesef İzmir ev rakamları ve seçenekleri bakımından İstanbuldan geride kalıyor son birkaç yıldaki inşaat patlamasına rağmen. Direk mevki olarak şu anda Çiğli- İstasyonaltınada bakmanı öneririm gerçekten binalar siteler mükemmel ama rakamlar sürekli tırmanıyor. Diğer bi parlayan noktada Manavkuyu Bayraklı belediyesi çevresi ama oradada rakamlar çok uygun değil evler yine 180 190 lardan başlıyor yeni binalarda.

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakin mi Ben bi kere gittim acaba yanlış yoldan mi gittim pek tekin degildi oralar )
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olimpiyat evlerı beyaz beyaz girerken güvenlık felan var cem limontepe kavşağından donunce hemen aşağıda solda.. sen nereye gıttın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Manavkuyu-Bayraklı vs semt olarakta beğenmediğim yerler nedense buna Bucayıda katabiliriz. Ben biraz daha şehir dışı bir yer bakıyorum, bu nedenlede fiyatta cazip ama lüks bir yer olsun fikrindeyim. Yoksa İzmirin göbeğinde oturuyoruz; 100 m2 lik 30 yaşında daire 200 bin tl. Ama gel gelelim, kalabalık bunaltıyor artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olimpiyat evlerı beyaz beyaz girerken güvenlık felan var cem limontepe kavşağından donunce hemen aşağıda solda.. sen nereye gıttın
    o bir yere gidememiş Limontepeyi görünce donmuş kalmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmir mavişehirdeki soyak evlerinden uzak durun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)