14 ekim2008 de satışını aldığım bir araç vardı kısa bir süre kullandıktan sonra bozuldu ve otoparkta kaldı geçen sene (2009) memlemekete dönmeden önce kuzenime braktım o da bazı sebeplerden hiç ilgilenmedi (bu arada ruhsat hala eski sahibinin üzerinde) ve otoparktan bu aracı 30-07-2009 de trafik ekipleri el koydu otoparka çekildi sonra bana ulaşamamışlar askere gittim o arada derken döndüm ve dün elimize bir dosya geldi icra müdürlüğünden 20.7.10 tarihinden düzenlenmiş üstünde yazan avukat ile görüştüm 3970tl dosya ödemesi oldugunu ve bu ödeme sonunda hacizin kalkacağını belirtti onun dısında otopark masrafı var 1960tl bu fiyat ayrı mı anlamadım ayrıca askerden yeni geldiğim için mağdur olmayayım diye aniden ödemem gereken miktar dan 1000tl düştü fln filan bu konuyla ilgili bilgisi olan yol gösterebilecek birileri varsa memmun olurum 1 liralik arabaya 4 lira masraf çıktı komik bir durum... ve şöyle birşey var aracı ben istemiyorum amacım aracı ordan kurtamak fln değil yani.. şimdiden teşekkürler