21 inde TR giren kargomdan haber alamadım
bendeki numaraalrı
5676565
5651400
5010177
paşalar bunları açmıyo
kaıt vsde gelmedi
başka numarasını bilip ulaşmış olan warmı acep ? ? ?
21 inde TR giren kargomdan haber alamadım
bendeki numaraalrı
5676565
5651400
5010177
paşalar bunları açmıyo
kaıt vsde gelmedi
başka numarasını bilip ulaşmış olan warmı acep ? ? ?
ya benim de bi paketim 5-6 hafta oldu halen yok, geçen gün internet takininde şubede yazıyordu ama telefon ettiğimde hiçbir iz bulamadılar...
şerefsizler ne yapıyosa paketleri, ingiltereden 2 günde türkiyeye giriyo sonra 2 ayda eve geliyo..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
aynen benimde gelmiyo.. usa dan 3günde tr ye gelen mal 8gündür istanbulda gözüküyor.. hiç arayıp sormuyomda kıllanmasınlar diye![]()
komediye bak kıtalar geçiliyor 2 günde....15 günde 100km gidemiyor mal![]()
Benimde CJ kodlu bir parçam geldi Türkiye'ye.4 gün önce giriş yapmış.Topkapı PTT'ye ulaşmayı geçtim,bağladıkları merciilerle konuşmak imkansız.Şu telefonu bende merak ettim.Bu arada,bir arkadaşım dün kendisine gelen parçayı alabilmek için Topkapı PTT'ye gittiğini ve 45$'lık parça için 100 TL gümrük ödediğini söyledi.Bilginize.
ben bu güne kadar ulaşmada sorun yaşamamıştım ilk oldu oyuzden konu açtım normalde açıolar bi bayan çıkıyo soluosunuz kodu durumunu bildiriyo
tabi ptt.gpv.tr dende kargo numarası girip balabiliorm ama hala paket mudurluunde gozukuyo ille gidip basacam orayı :S
ben çingenelik bilmiorm ama çok güzel aptala yatarım
buarada aklınızda bulunsun ekstre fgotokopisi yada paypal odeme sayfasının dökümü goturun gumruk mumruk vermezsiniz gerekmiosa ben 2005 ten beri ole yapıorm
aynen alt tarafı paşalar kutuyu açıp içine bakıp kapayacaklar bunu yapmayadaibliyolar bazen
işte dedimya paşa adamlarkeyifleri olmazsa çalışmıolar
bende gidecem üşendm walla ptesi artık![]()
26sınde girmiş türkiyey 4günde gelmemesi normal aslında
benimde paketlerim hep istanbula geldikten 5-6gün sonra elime geçti
dealextreme'den bir siparişim olmuştu geçen hafta 8günde geldi şok oldum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)