Merhaba
Kız arkadaşımla gidebileceğimiz, onun seyis eşliğinde biraz ata binebileceği,mangal yapabileceğimiz istanbul ya da civarında mekan bilen var mı?
Şimdiden teşekkür ederim
Merhaba
Kız arkadaşımla gidebileceğimiz, onun seyis eşliğinde biraz ata binebileceği,mangal yapabileceğimiz istanbul ya da civarında mekan bilen var mı?
Şimdiden teşekkür ederim
kocaeli kartepe green park tesisleri.
durusu doğa parkı olabilir. ama orda serbest mangal yakmaya izin vermiyor olabilirler.. göl kenarında güzel yerler var..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
gürpınar world point sport center olabilir bit elefon edip görüşün isterseniz..
Mert Songül ART
Try to use your imagination
Çok teşekkür ederim herkese.
world point baya güzel bi yere benziyor.Oraya bakacağım
Güncel
World Point'le görüştüm.Günübirlik değil de doğrudan binicilik eğitimi veriyorlarmış.O da sadece haftaiçi..
www.kenanbeybinicilik.com
Samandıradaymış tesis..
teşekkür ederim.
Az önce aradım.Mangal vs zor ama en azından ata biniliyormuş.
Çok teşekkür ederim bi aksilik olmazsa yarın gideceğim.
Dilenirse konu silinebilir.
konu kalsın bence, memnun kalırsanız bizde düşünüyoruz böyle birşey![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
bizim buraya gel
veliefendi hipodromu camdan bakında gözüküyor,, arka tarafında piknik yeri var,, pazar gunleri aileler cok gelyo.. ata binmek için ufakta olsa bi yerde var
karar senin ..
saygılar
Rıdvan.
zeytinburnu bana da 10 dakika aslında.Kenanbey binicilik hem seyis eşliğinde tur atma (15 TL ) hem de 40 dakikalk eğitim imknı ( 45TL) sağlıyormuş.Ama ama saece ta binmekten ziyade hem kendin pişir kendin ye modunda takılıp sıkıdıkca da ata binmem.Muhtemelen bu imkan kenanbeyde yok.Bakalm bi aksilik olmazsa yarın oraya gideceğim gibi duruyor.
ya da hazır şimdi zamanım varen bi gidip bakim veli efendi civarına.kendin pişir kendin yetarzı yerler mevcut mu
Serkan ikisibilikte lazım abi.hani atıcam mangala etleri.yedircem bizim kıza.Sonra hadi koş bin atına da erit bakim yediklerini dicem
Artık nası bi doğum günü hediyesiyse bu..
Bana kalsa penirli sandviç hazırlar götürürüm evden de ölümlü dünya.Gerçekleşirmek lazım sevdiklerimizin hayallerini olabildiğince
Teşekkür ederim tekrardan
1. belgrad piknik vs masa hepsi mevcut koy malzemeni git + at turu 5 lira 10 dk bindiriyo ver 20 lira doya doya gezdirsin.
2- biraz daha lüks istersen çatalcada yerler var bir netten araştır derim
3. saklıköy mü saklıkent mi bir yer var riva taraflarında orayı araştır.
Bugün Kenanbey Binicilik Klubüne gittik.
Sessiz,sakin,uygun ve güzel bir mekan.Çalışanları da gayet kibar ve ilgili insanlar.
tavsiye ederim
güncelaynı şekil mangalımızı yapabileceğimiz, ders şeklinde değilde gezmelik falan ata binebileceğimiz yer lazım arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacımız var..
kilyosda bi at binme ciftliği var adı tam aklımda deil googlden bi aratmanızı öneririm
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)