Bu oyunu geçen gün keşfettim,yağız,ilkay ve ben 2 gündür oyuna sarmış urumdayız
güzel bir oyun zannımca,face üzerinden oynanıyo farmville'nin tuning şeklişimdi oyunun özelliklerine geçelim
Facebook linki: http://www.facebook.com/CarTown
Oyuna yeni başlayanlar için
-ilk olarak oyun size 3 araba seçeneği sunca (yaris,bug ve 73' pinto) bunlardan birini seçiyoruz
-ardından bir miktar para bir adet garajımız var bu garajda iş yaparak para ve level puanı kazanabiliriz,çeşitli (pizza dağıtımcılığı,yolcu taşıma vs.) gibi işler yapıp yine para ve level puanı kazanabiliyoruz
-oyun bazı işlerimizden dolayı bize mavi pointlerden veriyor,bunları biriktirerek araba alabilir yada garaj büyültebiliriz.
-6 levela kadar arkadaş listemizden 3 adam alabiliyoruz bu adamları garajımızdaki işler için kullanıyoruz
-oyunda sadece arkadaş listemizde bu oyunu oynayanlarla online yarış yapabiliyoruz
-yarış şekli nittodaki gibi drag,yarışıcak arkadaşımızı ve arabamızı seçip pist'e geldiğimizde ''ready'' butonuna bastıktan sonra yeşil ışığın yanmasını bekliyoruz,yeşil ışık yanınca ne kadar erken kalkarsak o kadar fazla puan veriyor oyun ve yarışta devir saatinin ortasındaki yeşil butonu vites atmak için kullanıyoruz vites atarken devir saatinin ''redline'' kısmından hemen önce atarsak o kadar yüksek puan veriyor oyun ve sizin toplam puanınız arkadaşınızın puanından yüksekse yarışı kazanıp 500$ para kazanıyorsunuz tabi bu miktar arkadaşınızdan eksilmiyor
-3.levelda oyun size 3 araba seçeneği sunuyor (mustang,accord,silverado) bunlardan birini seçiceksiniz eğer o seçtiğiniz araba ile 25 yarış kazanmassanız,oyun bir kaç gün sonra arabayı geri alıyor.
Oyunun özellikleri
-Araba alabiliyoruz ve istediğimiz şekilde modifiye edebiliyoruz
-garajımızı genişletip istediğimiz gibi döşeyebiliyoruz
-garajımıza friend list'imizden adamlar alabiliyor çeşitli görevlerde çalıştırabiliyoruz
-yarış teklifinde arkadaşlarımıza laf atabiliyoruz
ve daha bir çok özellik
Şimdide biraz screen
ve benim jdm spec bug
![]()