istanbul da son günlerde 50 ila 70 nem arası oynuyor...dayanılacak gibi değil...
samsuna bekleriz o zaman nem oranı %98lerde , klimasız yer kalmayacak yakında kıbrıs gibi!
Golf MKVII 1.6 Tdi
ankarada aşırı derecede nem yok ama kuru sıcaklığı yetiyo buranın nefes alınmıyo bazen
pazar ölüyorum sandım nem %90 civarı hava sıcaklığı da gece 34 düşu an sıcaklık 29.3 derece nem %83 hissedilen de 35 derece civarı
![]()
dikkat etmek lazım beyler
gerçekten tehlikeli derecede seyrediyor sıcaklıklar
Allah bugünleri aratmasın tabi..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
dün akşam ankara birazda olsa serinledi yagmurun etkisiyle ama şu anda deli gibi sıcak dışarısı
31 derecede %70 nemle hissedilen sıcaklık 40 derece oluyo bunalmakta haklıyım. ankarada da kuruyup kalıyosun ama istanbul gibi bu kadar terlemiyorum halinize şükredin.
bugun dukkanda oldum oldum ..3 kere ustumu degıstırdım yıkadım astım anında kurudu bu senenın en sıcak gunuydu.
bugün iyiydikşu an 28 derece hava gayet iyi
![]()
adanada sıcaklık 38 derece nem %88di bugun.. 76 derece oluyomuş hissedilen sıcaklık.. adamlar boşa demiyolar adanalılar cehennem stajı görüyo diye![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)