Herkeze merhabaler ben Serkan Kocaeli-İzmit'ten.2001 siyah 106 gti sahibiyim.müsait bi zamanda resimlerini sizinle paylaşacağım.Bütün arkadaşlara kazasız belasız cezasız sürüşler keyifli forumlar![]()
Herkeze merhabaler ben Serkan Kocaeli-İzmit'ten.2001 siyah 106 gti sahibiyim.müsait bi zamanda resimlerini sizinle paylaşacağım.Bütün arkadaşlara kazasız belasız cezasız sürüşler keyifli forumlar![]()
hoşgeldin.
Hoş Geldinn
Cihan Çizmeci;Hoşgeldiniz..Hangi 2001 bu çıkaramadım İzmit'in neresinden acaba?
açıkçası iş güç ten pek kullanmaya fırsat olmuyo eski istanbul yolundayım ben asri mezarlık civarı sen başiskeledesin sanırım
Yuvacık'tayım.Başiskeledeki Mücahit ha ben ha o bir sayılırızBizi kaıştırıyorlar ztn ikimizdede beyaz vardı.
Bu akşam işiniz yoksa arkadaşları toplamayı düşünüyorum çay içmek için isterseniz beklerim.
Bu arada araç resimlerine baktımda aracı biliyorum![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
başiskele genel olarak söledim yoksa diğer beyazı da biliyorum senin eski aracı da facebook profilindeki resimlerine de bakmıştım yuvacık ve başiskeleden arkadaşlarım mevcut ayrıca kırmızı 206 rc sahibi olan melih var izmitte onun siteye de üyeyim sanırım onunlada tanışıyosun bi de benim kuzen var kuafor de bulent de çırak muyato da tanıyo seni daha önce bahsetmişti
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)