açıkcası lada dan beklemeyeceğim bi araçama kötü olmamış gzl olmş bence .. motor unun teknik özelliklerini bulursam direk yazıcam...
açıkcası lada dan beklemeyeceğim bi araçama kötü olmamış gzl olmş bence .. motor unun teknik özelliklerini bulursam direk yazıcam...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
komple toplama böle bişi oluyo demek
konu alıntıdır
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
güzel olmus bence tr de olursa ucuzda olursa ılgı görür bence sahsen ben begendim
Arkadaslar konun icinde biriolarak sunu soluyor hic kolay yailmadi ve inanin ruslar alman gibi oldu bu projede ve takdir edersiniz ki arac zaten ben volkswagen destekliyim diye bagiriyor.Bu arac uzerinden farkli bir model cok yakin zamanda piyasaya cikicak bu biraz govde gosteresi Genevrede Araci yakindan inceleme firsati buldum malzeme kaliteside yuksek ancak taklit imaji arabadan sogutuyor.
Saygilar
302 Maderiaschwarzmetalic E36 ///M3 Cabriolet
dısı punto megane karısımı ıcı vw audı karısmı olmus ama yapmıslarmsonunda elle tutulur bısı ilginçççç
ön tampon VW scIROCco'dan alınmış..jantlar AEZ
arka tasarım'da Volvo'nun böyle bi modeli vardı HB..onun aynısı...
bence hoş valla
www.honda-tech.com
ha alırmıyım almam ama alan çok olur eminim![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)