Bu yağ markası hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar??
Castrol tavisye ediliyor ama serviste agip tavsiye ediyorlar tecrübe eden varsa agipi paylaşırsa sevinirim...
Bu yağ markası hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar??
Castrol tavisye ediliyor ama serviste agip tavsiye ediyorlar tecrübe eden varsa agipi paylaşırsa sevinirim...
servis agip tavsiye ediyor çünkü teraaki honda servisi agipin sahibi o yüzden. sana tavsiyem castrol 10-60 edge
0-30 agip kullanıyorum memnunum
hem hesaplı hem kaliteli
mobil de denicem bidahaki sefere
rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır
10/40 ilee 10/60 arasınd ane fark var ben 10/40 kullanıyorum..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Ben öğrendim sıcaklığa dayanım farkı var ...
10 --> viskozite
40--> sıcaklık dayanımı
İzmir için 40 değeri uygun ama önümüz de yaz zaten o yüzden 60 alıcam sanırım sonradan tekrar değiştiririm eylül gibi...![]()
hımm yazın 10/60 kullanıcaz yani![]()
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
tabee tango![]()
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Soyle soyleyebilirim
BP superdiesle motor yagı ile Agip in kiler aynı sey agipte bi benzınlık firmasıı ..
Almanyada O.C. ye bunları kullanıyorduk kı arac 98k kmlerdeydi .. 45k kmdir kullanıldı hala bı sıkıntı yok
aracı ılk aldıgımda agıp yagla geldı rodaj ı ve bı kac bın kmsını agıp yagla yaotım 3. yag degısımımde mobıle dondum daha once kullanmamıstım agıp ama 10 30 da eksılme daha coktu mobıle gore
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
10-60 castrol
Agip le castrol arasinda ne kadar fiyat farki varki? bende simdiye kadar shell super helix 10/40 kullaniordum mazdada ama vti da yağ daha çok önem kazandigi için castrol alicam heralde bir dahaki değişimde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)