para b..k olunca herşeyi yaptırır
Ataşehir shell'de pompacı, abi fırçalı yıkamaya sokalım dedi,dedimki senin araban olsa sen sokarmısın ? Valla ben sokmam ama lamborghini sokan var dedi.Valla ben ağaoğlu değilim dedim hatta kimse değil![]()
Adam tabelaya oynuyor.Tabelada kalmaya çalışıyor.Nasıl şu an Kara Mehmet yapıyorsa,o da aynısını yapmaya çalışıyor.Bu kadar basit.Türkiye'de zaten binlerce tabelaya oynayan iş adamı var.Ağaoğlu'da bunlardan birisi.Zaten 3 Milyar $'dan fazla parası olan kişi zenginlik sıfatını aşmış demektir.Bu kadar basit.
Varlıbaş'lar var,ki Ağaoğlu'ndan daha büyük ve daha varlıklı bir aile.Neden hiçbir yer de haberini göremiyoruz?Demek ki sonradan görme değilim demekle olmuyor bunlar.
reina'nın önünde lamboyla ara gaz yapan adamdan ne bekliosun ki.
ne oluyor 10 milyon luk arabası olunca? cümlelere bak . adam olamamış ki.. sonradan görme değilim diyen adam kolejde okudum 18 yaşımda bile milyarlık arabalara binen adamım diyen adam sonuç olarak . arabalarının gözümde hiç bir değeri yok .
esas AGA in the garage bu olmalı http://techturkey.com/forum/showthre...58#post1612758
Şahin AGA ötesi yok![]()
bukadarmıymış![]()
Jantın üstünde gidermiş , hiç uğraşamazmış. Şantiye de sorun çıksa yangın çıksa bırak yansın söndüğünde söner *** lalesi herif.
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)