98 sedan civicim var aracımı basmak istiyorum yaylar arasında kaldım ilerde spoon veya vtec jantı alıcam büyük ihtimal spoon jant takıcam..
bu iki yaydan hangisi daha fazla düşürürür ? hangisi daha iyidir ? 5cm basıcaz.
Eibach 5 cm
Vogtlant 5cm
Vogtlant 6 cm
98 sedan civicim var aracımı basmak istiyorum yaylar arasında kaldım ilerde spoon veya vtec jantı alıcam büyük ihtimal spoon jant takıcam..
bu iki yaydan hangisi daha fazla düşürürür ? hangisi daha iyidir ? 5cm basıcaz.
Erkan DOĞU
focus için araştırıyordum ben de eibach de iyidir ama vogtland focusta daha iyidir dediler, genel olarakmıdır artık yoksa sadece focus içinmidir bilemeyeceğim![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
cevremde markada ön yargılı insanlar var eibach taktır diyolar fakt işin bi kc ustasına danışınca vogtland dediler ondan arada kaldım
Erkan DOĞU
6 yıllık bir ford kullanıcısı olarak uyarmak isterim; Vogtland çok güzel bir yaydır ancak, Sadece fordlardamı böyledir yoksa genelimi bilmem, Önler arkalara göre az biraz havada kalıyor. Eibachta ise; hizası iyi. Ben 3.5luk vogtland'ta önler havada kaldığı için bir takımda sadece önlere kullanmak için 5cm almak zorunda kalmıştım. Aynı hataya düşmeyin.
Fusion35 ------> OnurD.
6cm vogtland derim. eibach ında vogtlandında 35mmlik yaylarını kullandım.konfor pek farklı değildi ama vogtland daha çok güven veriyordu.
Amortisör takmadan 3,5cm üzeri yay takmak son derece sağlıksız olur Oem amortisörler ile.
Aracını dip basmak istiyosan Coil takman gerekir. Bunun dışındaki uygulamalar aracı basmak adına tatmin etmeyebilir. Amaç sadece hafif bi alçaltma yapmaksa 3,5 Vogland süperdir kullanmıştım 98 Sedan Vtec'de
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
6 lık vogtland takmıştım düşürmüyo 5lik eibach daha iyi düşürüyor civicte
basmak istiyorum fakat coilover baktım 15o tl ye bile var kararsız kaldım yani iyimdiir kötümüdür orjinal amartisörler ile kullanmak uygun olurmu cok zıplatırmı hiç bilmiyorum.
Erkan DOĞU
Düşünmeden Vogtland diyebilirim , bana göre eibach dan çok daha iyi
Ek civic de 6 cm kullanıyorum harika konfor ve yol tutuşu. .
EK Civicte kullanmak için benim tavsiyem, Megan RAcing coil springstir. Sıfırı bile 350TL gibi bişeydi en son, şimdi ne oldu bilmyorum.
Yok İlla düz yay alıcam dersende ; Eibach 5cm güzel oluyor. Vogtland'ı herzaman severim öneririm ancak, Önler arkalara göre havada kalıyor.
Fusion35 ------> OnurD.
vogtland 6 ile basan harbi yerle bir gibi duruyor yani öle diim ama 5likte tatminkar olur eibach. hem eibach daa konforlu her arabamda onu kullandım
ben getzde eibach pro kit kullanıyorum
3.5 cm ama en fazla 1.5-2cm düşürürdü bendede tam tersi ön taraf fazla duştu çok sırıtmıyor allahtan![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
su an ona yönelmis durumdayım 2 haftaya kadar geliyormus hemen alıyorum bir tanedaha mantıklı geldi cokta önerdiler.
coil springsde karar kıldım büyük ihtimal artık.vogtland 6 ile basan harbi yerle bir gibi duruyor yani öle diim ama 5likte tatminkar olur eibach. hem eibach daa konforlu her arabamda onu kullandım
Erkan DOĞU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)