***** Sitede Herkes Bilir..Hatta Dalga Geçen Bile Oldu...Çok Düşündüm Taşındım Makyajlı Kasa Yanı 2001 ve Ustu S40 T4 Almaya Karar Verdım..Ep3 Mcs Gibi Araçlar İçin Alıcak Param Var Ama Allah Muafaza Oncedende Hor Kullanılan Araçlar Oldukları İçin Bir Masraf Çıkarırsa Odicek Param Yok..
Şimdi Size Bir Kaç Soru Sorucam Hem Muhabbet Olur Bıraz ep3'ten Vazgecmenın Acısı Geçer..Dayım Volvo Servisi Çoğu Şeyini Biliyorum Aracın Ama Sonuçta Burda Herkesin Tecrübesi Fikiri Vardır Araçla İlgili..
Bır Tane Araç Buldum Sahıbı Pıyasasanın Epey Ustu Yazmıs Konustum Bıraz Daha Beklerse Yola Gelıcek Gıbı...Boyasız Manuel 2001 T4
Siz Olsanız 22 23 Mılyara Alırmısınız T4 (3 4 Sene Binmek İçin Alıyorsunuz,Kasko Değeride 28 Lira)...Ailenizde 2 Köpek Var Ve Araç Her Ne Kadar Sizin Olsada Yazlığa Vs Sağa Sola Gidilmek İsteniyor (Edit:Birde Unutmadan Servis Parası Oldukça Düşük Bakım vs Gibi Problemlerim Olmıcak Dayım Sağolsun..)
Bunların Katalizörleri Çift Sensörlü Bir Önde Bir Arkada Var Boyle Bır Katı Daha Once Söktüren Varmı Aranızda..Arıza Yazılımla Çözülürmü Acaba
M56 Kodlu Volvo Şanzımanı Gayet Dayanıklıdır Diyor Dayım..O Yüzden Araca Yazılım Egzoz Filtre Yapmayı Düşünüyorum...
Turbo Araçlarda Ciddi Güçler Alınıyor Wimmer Firması Stock T4 İçin 49 Beygir Yazıyordu..
Ben Guzel Bır Egzoz (Katı Çözebilirsem).Downpıpe,Custom Fıltre Ve Yazılımla 270 280'lere Çıkabilirmiyim Acaba...(turbo araç tecrübesi olanlar için soruyorum,enjektör,benzin pompası gibi etkenler var tabikide ama genelde std turbolu araçlar dayanabılıyormu bu guclere)
Ben Bunları Düşünüyorum son 2 Gündür Sizinde Yorumlarınız Fikirlerinizi Almak İsterim
Teşekkürler Herkese