Jantlar çok bozmuş bence aracı. Sarı siyah güzel bi havası olmuş maşallah. Damattan son derece şık bi takım elbise almışsınız ama ayakkabıyı gidip x yerden almışınız gibi duruyor jantlar. Eğer jatn değişirse çok daha şık olur maşallah rengi bitiriyor özellikle...
değişik bir araç olmuş, gerçekten güzel, Allah kazasız problemsiz binmek nasip etsin
Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK
maşallah kazasız belasız binmen dileğiyle. ama jantlar gerçekten aracı boğmuş.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Maşallah araç güzel
Masallah,yalniz bisey sorcam aracin onden kazasi falanmi var? yoksa mk2-mk3 diye degiskenlikmi gosteriyo,(on farlar merceksizde ) ondan soruyorum..
- K -
________
Dr.Ecu
HGT merceksiz olarak uretiliyo yani ? :S ben HGT+marelarin (HLX galiba) en dolusunda mercek var diye biliyodum..neyse arac guzel ,sayet biraz daha basilip guzel bi 17jant takilsa (superleggera ) gibi..cok daha guzel olur..masallah (Y)
- K -
________
Dr.Ecu
Kaçak Taksi bu geceleri işe çıkıyo
Maşallah , maşallah araca karşı yorumlarımı biliyosun zaten abi yorumsuz![]()
allah kaza bela vermesin. cok tatlı bir görünüme sahip aracınız![]()
araba güzel maaşallah ,,,hgt nin tipi ve sesi herşeye yeter diyorumbence sadece bi yay alıp bide mercekli far takarsan yeterli olur ,,,sarı renk olarak güzel seçim zaten ...............
Kazasız belasız kullanın, motor sesine bayılıyorum bunlarınBir ara Ankara' da çok uygununu kaçırmıştım üzülmüştüm bayağı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)