arkadaşlar arabayı nasıl bilirsiniz Coupe almayı düşünüyorum genel sorunları nelerdir ? neler yapılabilir RWD ye çevirilebilirmi ? Kısacası bildiğiniz herşeye ihtiyacım var![]()
arkadaşlar arabayı nasıl bilirsiniz Coupe almayı düşünüyorum genel sorunları nelerdir ? neler yapılabilir RWD ye çevirilebilirmi ? Kısacası bildiğiniz herşeye ihtiyacım var![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
imkan varsa kaçmaz derimçok çok eğlenceli bir makine, motoruda MK1 olmasından ötürü çok güzel
sadece 2 kişilik olması ve dar olması dışında aklıma negatif bi özelliği gelmiyor...
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
225lik tabi TT MK1 2 kişilik mi ? coupe olanı
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Arka koltukları dar diye yok gibi demek istedi sanırım.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
4 kişilik coupeler, 2 değil ama 3. kişiyi oturtamazsın o yüzden 2 denilebilirarkaya kimse sığmaz, çocuk bile sığmaz.. sığsa bile ne şekilde bir işkence çekersiniz içeride bilemem
çanta manta anca koyarsın..
fiyatı uygun bulursan aracıda temiz bulursan al tabiiki gayet iyi bir araba.. orasından burasından ses gelmesin içeride, motoru şanzımanı yürüyeni sağlam olsun yeter, baktırırsın zaten
koltuk olsunda bebek zor sığsınpeki bu haldex takma olayı nedir ? istediğimiz gibi değiştiriormşuz çekme oranlarını
yok 4 kişilik te arkadaşın dediği gibi arkası o kadar küçük ki, hiç saymayın... bagaj gibi anca kullanılır, yada 4-5 yaşına kadar çocuk durabilir.. bende ilk gördüğümde çok şaşırmıştım, çok saçma flan demiştim, ihtiyaç durumunda 4 ancak binebilsin die yapılmış, günlük için değil yani
benim için zaten önemli olan o koltuk olsun çok zor durumda 4 kişi olsun![]()
75 arka 25 ön şeklinde falan değiştiremiyorumuyuz yani ? veya sadece RWD ye çeviremeyizmi bi şekilde ?
52/48 - 75/25 aralığında değiştirebilirsin yanlış hatırlamıyorsam uğraşmayalı çok oldu hatırlamıyorum kurcalamam lazım da rwd ye çeviremezsin.. mantıken mekanik değişiklikler lazım onun için baya fazla, yapan görmedim duymadım daha.. yapılmaz değil yapılır ama masraflı olur ve uğraştırır
arka koltuğu dışında bence 10 numara bi araç .
Müşterimde var çoookta memnun kısmetse bi chip yapıcaz hatta inanılmaz zewkli hele konsoluna bitiyorum
www.egeturbo.com
Turbo asker
tam bu konunun üstünde başka bir forumda bi arkadaşın ilanını gördümbuyrun...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-durumda/detay
bu sanırım 180 hp lik olan![]()
50 / 50 ye kadar ayarlanabiliniyor Manuel Haldex Controller la
Haldex controller lazımsa bende var
http://www.4motioncontroller.com/sho...4hfumsb0qn5vk9
manuel, 100 / 0 dan başlayıp (yani arka itişi iptal edip) 99/1 98/2 ... 50/50 ye kadar ayarlayabilip tepkime süresini 0.1 saniyeye kadar düşürebiliyosunuz.
Haldex ısısı, frene basınca arkayı kilitleme opsiyonu, elfreni cekikken manuel ayarlamalar falan büssürü ayar özelliği var,
Çok eğlenceli oluyor araba
Bende TT'm için almıştım LCD ekranı kırmızı TT için özel istemiştim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)