elimizde bi 3.16 varda arkadaşlar bu ilanı bulduk nasıldır değermı deneyen oldumu bilgi verebılecek arkadaşlar varmıdır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-bmw-316/detay
elimizde bi 3.16 varda arkadaşlar bu ilanı bulduk nasıldır değermı deneyen oldumu bilgi verebılecek arkadaşlar varmıdır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-bmw-316/detay
bu işte gelecek var ama şuanda bunun gibi çok fazla işe yaramayan ürün var, deneyip görmek lazım, birşey söylemek mümkün değil. ben amerikadan aldım 0.2 bar kadar basıyordu, bayaa bi modifiye ettim ama son halini deneyemedim![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
550 tl az değil,montaj yerinde takılıp memnun kalınmadığında iade olursa mantıklı,yoksa netten alıncak iş değil
getiren firma iyi bir firma....
mantık güzelde iş görürmü?
bu arkadaşların bir dyno videosu çekmesi lazım 550 TL yüksek rakam ...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
ben özelden bu alet ne zaman devreye giriyor dedim, araba çalışınca demişler...
Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK
seneler önce bu sistemi 3.18is e kendim yapmıştım ama benimki içerden switchle calısıyodu fazla hava cekince araç stop ediyodu bi türlü önüne geçememiştim fazla hava cektiğinden yapıyo bunu ama şu bi gerçek araba bir anda hızlanıyodu benimki anlık kuvvetti bu nası calısıyor onu öğrenmek lazım
buna benzer bisey kullandık maf sensoru kafayı yiyorhiç gerek yok...
herhangi bi ecu baglantısı yok daha fazla hava basmakla bitmeyecekki hersey gerekli yakıtıda vermedikten sora sadece fakire düşürmekle %20 tork %20guc artısı alabilmek mumkun degil bence. fakir iyidirde bi yere kadar iyidir![]()
http://www.electricsupercharger.com/
bu aletde sadece tam gaz da devreye giriyor, %4-6 artış var deniyor, bende bu zımbırtıdan var ama iş yoğunluğundan uğraşamadım, şimdi dbilas flowtec emme manifoldu aldım, bu zımbırtıyla beraber bir denemek istiyorum, bu zımbırtıyı devir saatinin istediğim devre göre yanıp sönen ışığına bağlatmak istiyorum
Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK
Sakın...
Biz geyiğine ITB'li Vectra'da denendik sonuçlar beklenildiği gibi, hikaye...
Saçma sapan bir alet.
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Termodinamik kanununa aykırı. Elektrik ile güç alırsın. Nasıl alırsın. Büyük kombi kazanlarında brülör diye bişi var. Arabanı dyno'ya sokarsın. Artık 380 trifaz dan mı yoksa direk 220 den mi çalışıyor bilmiyorum brülöre verirsin elektriği ucunuda hava filtresine verirsin. Araban en az 20-30 hp alır. Ama makinayı kırma ihtimalinde var sıcak üfler. Ama arabanın kendi şarz dinamosunun ürettiği elektrik ile dönerek verdiğin hava motorun kendi emiş kuvvetinden fazla olması pek mümkün değil. Şarjı büyütsen bu sefer verdiğin güçten daha fazlasını motor yiyecek.Motoru kendi kendini havayla besleyebilmesinin en iyi yolu TC yada SC dir.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bu aletlerin çok tartışmasını okudum, araba düşük devirde yavaş giderken çok az işe yarıyor. Fakat hızlanınca ve yüksek devirde tam tersi işlevi yapıp yeterince hava çekemediği gibi hava akışına da engel oluyor.
şöyle birşey de var ,
diyelim 2-3 ay sonra o pervanenin pallerinden bir parça koptu subablardan yanma odasına girdi . sonuç?
sürekli anı devirde kava basmaya çalışan bir cihazın mantığı bence yok . üst devirlerde flowu bile düşürebilir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)