Daha Önce Verildiyse Konu Silinebilir Eski Bir kaza Sanırım ama şimdi dikkatimi çekti çok kötü bir kaza olmuş :S:S
http://www.beyazgazete.com/video/201...gitti-atv.html
Daha Önce Verildiyse Konu Silinebilir Eski Bir kaza Sanırım ama şimdi dikkatimi çekti çok kötü bir kaza olmuş :S:S
http://www.beyazgazete.com/video/201...gitti-atv.html
off çok kotu olmuş ya megane galiba araç tam olarak nasıl savrulduğunuda anlayamadım videodan
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
cok fecı bı kaza doblodakıne bişi oldumu acaba
www.honda-tech.com
harbıden fena olmus doblodukını merak ettım
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
ohaaa karşı şeride geçmeseydi iyidi....
allah rahmet eylesin.
hiç bulaşmayacaksın bu makas işine sen iyi pilotsundur önündeki acemi olur sonra böyle olaylar olur gidi verirsin gençmişte be....
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
saro mahvettin beni be çok kötüymüş![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Gerçekten çok ciddi bir kaza Allah hepimizi böyle kazalardan korusun sakin sakin kendi yolunda giderken biler karşı şeritten gelen neler yapıyor işte!!!!
Nasıl olmuş bu kaza hiç anlamadım. Emniyet kemerini yavaş hızlı her an takmamız gerektiğinin bir kanıtı. Adam kendi halinde doblo ile giderken hiç beklenmedik bir anda çok ciddi bir kazaya karışıyor.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ne gerek var böyle hareketlere ya. Trafikte yoğun grüyorsun :S
harbiden yaw en cokda doblocuya uzuldum yazık adama valla neler cekmistir durduk yere allahtan daha yasayacak omru varmısta bisey olmamıs...
arkadslar kendimizi dusundugumuz yok en azından baska insanları dusunelim...
ben gecirdiğim bir kaza sonucu arkamdan gelen baska bir aracın 5 takla atmasına sebep oldum takla atan aracın icindekilerinde benimde verilmis sadakam varmıs ki adamların burnu bile kanamadı onlara bisey olsaydı heralde simdi hapislerde surunuyordum o gun bugun tehlikeden kacarım basımıza gelince anlıyoruz ama siz siz olun basınıza gelmeden anlayın...
doğruya doğru Çoğumz trafikte hırs yapıp hız yappıyoruz gidcğmz yere 5 dk geç gitmeyi bilmiyoruz her kaza videosunda aynı sözleri söylüyoruz ama ne sevenlerimize ne kendimze bunu yapmaya hakkımız yok :S
Ben her kaza videosunda emniyet kemerlerini takalım diyorum.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)