Arkadaşlar çok yakın bir tarihte olmasada şimdiden birikimlere başladım ve yaz başı en fazla 25 bin tl civarlarına bir araç almak istiyorum. Türkiye'deki vergi sıkıntısı yüzünden 1.6 olması gerekiyor. Önceki aracım vti'dı bu yüzden performans olarak beni üzmemesi adına 207 GT yi gözüme kestirdim ve bugünlerde araştırıyorum. Okuduklarım doğruysa performans yol tutuş yakıt ekonomisi konusunda herhangi bir sıkıntısı yok. Acaba aldıktan sonra bana masraf açacak kronik problemleri var mıdır? 2007-2008 model arası almak istiyorum ve özellikle (hatam varsa düzeltin) standart olarak xenon far otomatik klima ve cam tavan sunulması gerçekten beni cezbetti. Sizin fikirleriniz nedir? Şimdiden teşekkürler..
Edit: Arkadaşlar bir de modifiyeye yatkınlık açısından bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Mesela komple egzoz uygulaması yapıldığında işte sensörden arıza ışığı yakma gibi problemleri var mıdır varsada aşabilirmiyiz? çünkü aracı aldıktan sonra zamanla çıtırdan bir şeyler yapmak istiyorum.![]()