Evet arkadaşlar arabalarımızı hep beraber parlatalım bunun içinde güzel bir buluşma olucağını düşünüyorum gelicek arkadaşların liste halinde yazalım güzel bir buluşma olur inşallah herkes cilasını kapsın gelsinyer gayet geniş bir mekan basık araç girebilir sıkıntı yok...
Dış yıkama ücreti : 10 tl
İç dış yıkama : 12 tl
not: meguiars ürünlerini o gün satın almak isteyen arkadaşlarımız için rıdvan arkadaşımız ürün getirecekdir orada seçip almak istediklerinizi alabilirsiniz
araçları yıkatıp rahat rahat cilamızı kapalı otoparkda yapıcaz karışanımız olmıycak o gün mekan bize ait
buluşma saati : 11:00 (isteyen arkadaşlar sabah 9 da gelebilir ben 9 da orda olucam akşama kadar ordayız arkadaşlar akşama kadar gelebilirsiniz ama önemli olan kimse dağılmadan orda olsun herkes tanışmışda oluruz )
adres : Fors Otopark talatpaşa caddesi fuat paşa sokak no :26 bahçelievler/istanbul
bulamayan arkadaşlar bana ulaşsın : 0544 599 40 82
yol tarifi şöyle anlatıyım arkadaşlar bahçelievler jfk hastenesinin ordan girin düm düz galericilerin olduğu cadde var o caddeden devam edin köprü altından geçin öğretmen evi var öğretmen evini geçin en sokaktan sağa dönün mekan 100m ilerde solda
http://www.facebook.com/group.php?gi...all&ref=search
mekandan resimler
![]()