Arkadaslar 2-3 gun cesmeye gitmeyi planliyorum fiyati uygun guzel, temiz bir otel, motel vs tavsiye edebileceginiz bir yer var mi?
Arkadaslar 2-3 gun cesmeye gitmeyi planliyorum fiyati uygun guzel, temiz bir otel, motel vs tavsiye edebileceginiz bir yer var mi?
şuan çeşmede otel fiyatları uçmuş durumda ve yer sorunu var..ama motel tarzı sadece yatmalık yerler iyidir bir arkadaşım var bi sorayım,varsa yazarım burdan
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Didimden biktimgerci genel olarak tum sahillerde cok zaman gecirdim ama bir arkadasimla gidicez cesmeye karar verdik
![]()
yardımcı olalım...
Çoğu otelle anlaşmam mevcut. tarih ve fiyat aralığı nedir?
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
bende 10 gün önce çeşmedeydim
florwer apartta kaldım günlüğü 40 liraydı
3 yataklıydı oda temiz ve yeni bir yerdi
yeri çeşme merkezde çarşının girişindeki göbeğin ordaki büfenin yanından sağa giriyorsun 50 metre sonra yol 2 ye ayrılıyor sağa giriyorsun 5 metre sonra sola devam ediyor o yolun üzerinde.merkezden heryere minibus otobüs var marinayada 5 dk yürüme mesafesinde tek minibüsle 10 dk altınyunus plajına gidiyorsun. vs vs
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
gece 2de yanlıs yere gitmişiniz sorun ordacesme merkezden ibaret değil merkez sadece yazlıkcıların gezmek için geldiği yer. cesmede hayat beach clublarda
o saatte alacatıda yuruyuse bile gitseydin emin ol oldukca kalabalık manzara ile karsılardın...![]()
Bende didimde hayatimda gormedigim kadar turku bar ve yari ciplak dansci elemanlar gordumkactik hemen
meger guzel mekanlar baska yerdeymis
![]()
Pansiyon istersen, marinaya da yakın ege pansiyon var.
Limanı geçince ilk koyda (fener koyu). Denize sıfır, sakin bir yer.
916 V6 Turbo
çeşmede fiyatlar uçmuş durumda
tavsiye edebileceğim bir yer var.merkezde, aracınız yoksa bile dolmuş falan sıkıntısı yok.arabanızla zaten istediğiniz heryere yakınsınız.
http://www.bonapartotel.com/apart.html
zeytin apart var.. klima tv wireless buzdolabı vs vs var gayet temiz ve uygun fiyatlı bi yer 02327122803 telefonu.. nedim le gorusun ordan gerekeni yapacaktır.. erhan yucel ismim ankaradan die soylerseniz tanıycaktır 1 ay once ordaydım.
çilek marina otel var direk girişte tavsiye ederimm...
http://www.cilekmarinaotel.com/
lux bir yer düşünülürse SISUS tek geçerim.
Çeşme de hayat Ayayorgi koyunda gündüzü , gecesi başka güzel
yaaaw bertan abim izmire gelcek yaban elleremi emanet edecez gel bende kal ben seni her gün götürürm çeşmeye motorla 30 dk arabayla 45 dk
www.egeturbo.com
Turbo asker
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)