arkadaslar merhaba eşime hediye olarak pırlanta tek taş yüzük almayı düşünüyorum internetde roberto bene isimli bi site buldum fiyatları baya makul bilen duyan varmıdır teşekkür ederim.
arkadaslar merhaba eşime hediye olarak pırlanta tek taş yüzük almayı düşünüyorum internetde roberto bene isimli bi site buldum fiyatları baya makul bilen duyan varmıdır teşekkür ederim.
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Mehzent'e ulaş bir istersen sanırım o buna benzer işleri yapıyordu
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
getirtme şansınız varsa bluenile.com a bakın... ingiltere kanada ve abd de var.. ben şimdiye kadar hep burda aldım ...
Everyday I ** Çapulling!!!
+1
bencede mağazadan alın, böyle şeyler özeldir ve herzaman alınmaz. Elleyip tutmak, gözle görmek, beğenmek daha iyi olur benceben pırlanta ve altın alışverişlerimi yaptığım karşıyakadaki atasay bayii önder kuyumculuktu sanırım çarşıda, orayı tavsiye ederim. çok iyi fiyatlara çok güzel ürünler var.
Fusion35 ------> OnurD.
magazadan aldım hep şimdiye kadar ama netde fıyatlar nerdeyse % 50 fark edıyor ksk de temızocak en uygun fıyatı verır ımalatcıdır aynı zamanda izmirde doktorda ıyı fıyat verır oda imalatcıdır ama nakıt ıster parayı yada kart tek cekım ordanda aldım sonuc ıtıbarı ile aynı paraya daha buyuk bir taş almak istiyorum o yuzden netden araştırıyorum selamlar
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Alacağın taşın rengine dikkt et derim netten büyük ve ucuz diye aldım sanıcaksın ama üzerindeki kirli değersiz bi pırlanta olabilir.
Ksk de bülent maro kuyumculuk var temizocağın yanında sokak içinde onlarda imalatcı ve fiyatları uygundur eğer gidiceksen bana haber ver fiyat konusunda yardımcı olsunlar sana
http://www.mozanit.com/index.php?tar...=pirlanta_renk
Karşıyaka çarşı girişinde Efes kuyumculuk var aldığın pırlanta sertifikalı ve garantili saat 7 gibi çarşıda olucam istersen tanıştırabilirim seni.
ilgine tesekkur ederim dostum malesef iş yerındeyım cuma aksamı bakmayı planlıyoruz eşimle şoyle yardımcı olabılrısın tahmını bi fiyat alabılırsın bana mumkun olursa 0.40 karat ayarında I veya H sınıfı fıyat ne kadar olur kredı kartı tek cekım olabılır veya taksıtlı özelden yazabılırsın teşekkür ederim.
bende soruyu değiştireyim pırlanta neden alınır?
şu kadınları anlamak vallahi mümkün degil bi taş parçası görünce gözleri dönüyor![]()
00' Civic 1.6IES
mehzent in sitesi.. olm siteyi güncelleyin halen sevgililer günü diyor
http://www.altinmarketim.com/
kemeraltı kudret uysal kuyumculuk
çok eski arkadaşımın dükkanı yardımcı olurlar... selamımı söylersiniz veya siz gitmeden ben ararım.. eğer gitmeyi düşünürseniz özelden bilgilerini atarım...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)