Merhaba arkadaşlar bilindiği üzere Adana'da inanılmaz derecede kuş serisi hastalıgı var Kafamda bir projem var sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.
Temiz bir 94-2003 arası doğan gibi bir araç alıp üzerine K20a swaplamak sizce yapılabilirmi![]()
Merhaba arkadaşlar bilindiği üzere Adana'da inanılmaz derecede kuş serisi hastalıgı var Kafamda bir projem var sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.
Temiz bir 94-2003 arası doğan gibi bir araç alıp üzerine K20a swaplamak sizce yapılabilirmi![]()
ya kusura bakmayın fikir sizin tabi ama
hondanın da bir asaleti var
şahin-doğan kendi motorlarıyla güzeldir
honda da kendi motoruyla güzeldir
her ne marka olursa olsun swap a karşıyım şahsen
ayrıca böyle bir proje yapıldığında o araç inanılmaz yürüyecektir ama sonra nasıl duracak paraşütle mi
selamlar
konyada vardıı bnım bıldıgım kadarıyla vtec sahın
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
fikir ve zevk sizinde bence o imkanı parayı güzel bi jdm eg de değerlendirseniz tadından yenmez...
sanırım araç linkteki ama motor hangi seri tam olarak bilmiyorum
http://img839.imageshack.us/i/07102007126jf1.jpg/
vtc plaka olan konyada. h22 motor yüklü. şimdi turbolandı sanırsam.
k20 ile deil de h serisi ya da f serisi motorlar arkadan itere daha yatkın diye biliyorum. yanlışsam düzeltin
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Vtec açan şahin fena mı olur
Konya'da o araç en son turbolanacak diyorlardı
![]()
geçen bi videoda f20c yüklü eg5 vardı. arkadan iter. deli gibi de yanlıyordu. bence kuş serisine bulaşmadan marka içinde halledilecek bi proje.
temiz delsol bulunup aynı motorla arkadan itere çevrilebilir. küçük s2k oluraslında güzel proje. düşünmek lazım
![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)