Bu gün Ankara Kızılayda 3 aydır aynı yere park ettiğim yerden arabamı çekmişler. Sabah 9 da koyuyorum akşama kadar duruyordu. Bu gün iş çıkışı bi baktım araba yok. Tamam benim eşşekliğim park a 5 lira vermicem diye yasak yere koyuyordum ama 3 aydırda bir şey olmuyordu. Ordan kar yapalım derken başıma gelene bakın. Neyse nereye çekildiğini öğrendim atladım taksiye gidiyorum çekici parası ceza falan olsun hala kardayım diye diye. Hava karanlık olduğundan işlemleri yapmadan önce arabamı görmek istiyorum dedim. Çünkü lastikleri kaldırıma sıfır koymuştum nasıl oraya o kancayı soktular kesin jantlarımı çizmişlerdir falan diye düşünüyorum. Fenerle baktım jantlarda bir şey yok tam kafamı kaldırıyordumki sol çamurluğu içeri göçmüş görünce bütün neşem kaçtı hatta köpürdüm. Çağırdım polisi görevlileri yok bu çekici hasarı değil demezlermi. Avukatımı aradım arabayı sakın teslim alma yarın yanında birisiyle gidip tutanak tuttur falan dedi. Şimdi hem yarını bekliyorum hemde internetten araştırıyorum. Diyelimki tutanak tutturduk. Kesin ben yapmadım diyecek ben çıldırcam offfff Adam gibi çekseler ben razıyım ama bu nasıl bir araç çekmek, yangından mal kaçırır gibi orasını burasını eze eze İşin kötüsü kaskoda yok. Tutanak tuttursam karşının trafik sigortasından tanzim edebilirmiyiz acaba ? Başına böyle bir şey gelen varsa yada sigorta mevzuatından anlayanlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim