User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
45 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Sağolsun Trafik Vakfı Aracımı çekerken zarar vermiş. Ne Yapmalıyım?

THUNDER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sağolsun Trafik Vakfı Aracımı çekerken zarar vermiş. Ne Yapmalıyım?

Bu gün Ankara Kızılayda 3 aydır aynı yere park ettiğim yerden arabamı çekmişler. Sabah 9 da koyuyorum akşama kadar duruyordu. Bu gün iş çıkışı bi baktım araba yok. Tamam benim eşşekliğim park a 5 lira vermicem diye yasak yere koyuyordum ama 3 aydırda bir şey olmuyordu. Ordan kar yapalım derken başıma gelene bakın. Neyse nereye çekildiğini öğrendim atladım taksiye gidiyorum çekici parası ceza falan olsun hala kardayım diye diye. Hava karanlık olduğundan işlemleri yapmadan önce arabamı görmek istiyorum dedim. Çünkü lastikleri kaldırıma sıfır koymuştum nasıl oraya o kancayı soktular kesin jantlarımı çizmişlerdir falan diye düşünüyorum. Fenerle baktım jantlarda bir şey yok tam kafamı kaldırıyordumki sol çamurluğu içeri göçmüş görünce bütün neşem kaçtı hatta köpürdüm. Çağırdım polisi görevlileri yok bu çekici hasarı değil demezlermi. Avukatımı aradım arabayı sakın teslim alma yarın yanında birisiyle gidip tutanak tuttur falan dedi. Şimdi hem yarını bekliyorum hemde internetten araştırıyorum. Diyelimki tutanak tutturduk. Kesin ben yapmadım diyecek ben çıldırcam offfff Adam gibi çekseler ben razıyım ama bu nasıl bir araç çekmek, yangından mal kaçırır gibi orasını burasını eze eze İşin kötüsü kaskoda yok. Tutanak tuttursam karşının trafik sigortasından tanzim edebilirmiyiz acaba ? Başına böyle bir şey gelen varsa yada sigorta mevzuatından anlayanlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecen ay aynı olay basıma geldı bı sey cıkmadı valla jantımı cızmısler ve camurluku gocertmısler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı @Lp2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecen ay aynı olay basıma geldı bı sey cıkmadı valla jantımı cızmısler ve camurluku gocertmısler
    Sanada geçmiş olsun nasıl bir yol izledin ?

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boyacıya gidip boyattı

kimi kime şikayet ediceksin sende söylüyorsun inkar edicekler diye git gel işinden gücünden olucan stres vs vs git yaptır aracını en temizi, yasak yere park etmenin cezasını kes kendine öyle avut kendini
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşın arabasını çekerken fiber tamponu falan kırmışlardı. Parasını alıcam yakın zaman içerisinde diyordu ama nasıl bir yol izledi hiç sormadım ilgimi çekmediği için

306gti
    Misafir
    benimde istanbul parktaki 2.si duzenlenen f1 yarıslarini izlemeye gittiyimde 306gti mi cekmistiler tampon yerinden cikmis sagini solunu cizmisler kucuk mide bulandiran kaportadaki hasarlar yuzunden komple boyatmistim.ama bi sonuca varamadim 10 tane cekici cekiyodu hicbirisi demediki ben cektim o diyo ben cekmedim oteki diyo bencekmedim.camera kayitlarina bakmak gerekiyodu o sıcakta o kalabalikta nereye bakacaksin.lanet olsun dedim aldim arabami geldim neyapim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle bir araştırıyorumda hemen hemen çekilen her arabada hasar mevcut tam mafya olmuş bunlar. Avukata para veriyorum bir şey yaptığı yok uğraşsın bunlarla dursun. Direk şikayetçi olup tazminat davası açıcam 3-5 sene sonra kazanırsam ne ala

master
    Misafir
    Haberlerde vardı, helal olsun adam yılmamış 3 sene sonra mahkemeden tahsil etmişti çekicinin verdiği hasarın bedelini.

Ben bişey çıkacağını sanmıyorum dostum, lakin uğraşmaya değer dersen verdiğim örnekteki gibi 3-5 sene sonra sonuç alabiliyorsun,
    zararın için üzüldüm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu 3-5 sene içersinde çamurluk öylemi duracak ? bu tip şeylere fazla takılmamak gerekiyor ucuz atlatmışsınız,nazar basımın gözümün sadakası olsun diyip geçin.. efsanemidir bilemem sti çekiciye koyuluyor önden arka yolda, dif paket sonuç şemsiye

emirhan sph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim eski corsayi cekmislerdi kafalamasina kaldirima sifir yanasmistim 30 40 arac vardi yanyana. Benimkini cekmisler arka tekerlere takarak. Arkayi kaldirinca on tamponu kaldirima surtturmusler cizik icindeydi hic urasmadim. Cunku sonu cikmiicagi belli. Nefret ederk BURASI TURKIYE diorm
    Mapped by DR.ECU

master
    Misafir
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu 3-5 sene içersinde çamurluk öylemi duracak ? bu tip şeylere fazla takılmamak gerekiyor ucuz atlatmışsınız,nazar basımın gözümün sadakası olsun diyip geçin.. efsanemidir bilemem sti çekiciye koyuluyor önden arka yolda, dif paket sonuç şemsiye
    http://hukukadami.blogspot.com/2010/...elen-ceza.html

bu da benzer bir mahkeme süreci. Bu da 5 yıl sürmüş ...
    Helal olsun adam kazanmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aç davayı elleme yok öyle yağma ekspertiz gelir gayet net anlar nerden nasıl oldugunu ugras dur gıtsın gelsın serefsızler ne demek arabaya zarar vermek sen kımsınde benım malıma zarar verıyorsun ya vallahı bunlarda bır gr ınsanıyet yok adam emek vermıs ter dokmus tabı kendılerı avantayla lavantayla gecındıklerı ıcın ıplerınde degıl hatta ulasamadıkları ıcın zarar verınce sevınıyorlardır

ver mahkemeye elleme aracını avukat prosedurlerı soylerken aynen uygula
    gıt yaptır sonra faturanı vs avukata ver hatta daha fazla yazsın ustan soyle kıme yaptırırsan duzelte 150 boya 300 yazsın 3 sene sonra sonuclanınca yasal faızıyle 1 mılyara yakın parayı köpek gıbı odemek zorunda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı master Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://hukukadami.blogspot.com/2010/...elen-ceza.html

bu da benzer bir mahkeme süreci. Bu da 5 yıl sürmüş ...
    Helal olsun adam kazanmış
    adama sorsan böyle bi mahkemen var diye unuttugunu söyler kesin
    5 sene o çamurluk öyle durmayacagına göre + hafif hasar varken mahkemeleri meşgul etmeye gerek varmı ? kafasına gelen hemen magdrum diye mahkemeye verirse doğal bu mahkemelerin bu kadar sürmesi, hak aranıcak yer var..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi zarar vermıs herıf mahkeme mesgul etmek degılkı bu sonucta memlekette %100 haklı olsanda mahkemeler uzun suruyor bıraksın adam acsın davasını zaten 5 yılda toplam celse 7 8 olur yargıtaya gıder ordan gelmesı 6 7 ay karar vs dosyalar orda duruyor kagıt masrafından baska bır masrafı yok devletın...o kadar vergı alıyor arabalara ceza kesıyor bıraz ugrassınlar zahmet olmassa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi zarar vermıs herıf mahkeme mesgul etmek degılkı bu sonucta memlekette %100 haklı olsanda mahkemeler uzun suruyor bıraksın adam acsın davasını zaten 5 yılda toplam celse 7 8 olur yargıtaya gıder ordan gelmesı 6 7 ay karar vs dosyalar orda duruyor kagıt masrafından baska bır masrafı yok devletın...o kadar vergı alıyor arabalara ceza kesıyor bıraz ugrassınlar zahmet olmassa
    Arkadaşın arabacı civic avatarına göre konusuyorum, bu çamurlugun yenisi 40 lira bişe boyada 75 verse 115 tl ye bitiricek işi, ne gerek var git avukata işinden ol yolda masraf işinden kaybettiğin zaman para vs vs ucuz atlatılmış bi olay değmez

hem devlet para ödememek için sen yasak yere park etmişsin diye seni suçlu çıkarmazsa bende göki değilim ahuahuah ordan yakalarlarsa seni mahkeme ters teper bi anda sen tazminat ödersin

typeRace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ülkede derdini anlatacağın hiçbir yer yok,olsada 3-5 yıl sürüyor ohaaa..Hakkını aramak suç bu ülkede.. basıp gidesi geliyor insanın.. benimde çekici değil ama kumburgazda arabamı çizdi ş.sizler.. biliyorum nasıl bir duygu olduğnu..

aç hocam davayı isterse 5 yıl sürsün.. ama parayı devletten değil,gelişi güzel aracı çeip zarar veren memurdan alıcaksın.. babasının malı sanki de orasını burası yamultuyolar.. geçmiş olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

hem devlet para ödememek için sen yasak yere park etmişsin diye seni suçlu çıkarmazsa bende göki değilim ahuahuah ordan yakalarlarsa seni mahkeme ters teper bi anda sen tazminat ödersin
    ahahahahahahah Dogru Söze Ne Denir Vallahi Ihtımaldır Olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam yanlış anlama benim dediğimi sakın, tabiki hakkını arıyacaksın, ama yıllar sürücek mahkeme, ufak hasarla atlatmışsam canını sıktığına değmez. hem bak suçlu çıkartır devlet yasak yere park ettin diye

CoSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahaha bencede hiç girme abi git yaptır derim gene senin yaratıcılıgına kalmış gerisi
    cstuningstore

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)