tşk ederim
c.tesi denk düşürebilirsem bakmaya çalışırım. ama acele etmene gerek yok su aralar fiyatlar çoşmuş durumda bayram sonrasını bekle derim.
hondacı baya var forumda bursadan bu kasanın inciğini cinciğini bilirler merak ettiğin kaportamı motor mu ?
Kaportasıda motoruda aslında ama 2006 cıkılsı dior trafige motor sorunlu deildir sanırım ??
kasasında sorun olabilme ihtimali vardır.
komutan tramerden bak bakalım şase no sunu iste vatandaştan motoruna bız bakarız, acıkcası km sıne kıllandım ne yalan sööliyeyim
Lan km nin nesine kıllandın aqben aldığımdan beri 26.000 km yapmışım senede 13.000 ortalama bunun 4000 i uzun yoldur. 2004 model sıfır alsaydım şu an 78,000 km olurdu düz mantık. ona bakarsan yıldırayın araba 2004 model 23.000 de
![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
istisnalar kaideyi bozmaz bircet, ben alalı 2 sene olmus 42000 yapmışım bu hesaba göre sıfır alsaydım,126000 oluyo![]()
85.000 km 2004 model bi araba için normal bence. zaten adam yazmış hafta sonu kullanıyom sadece diyehafta içi taksiyle gidiyomuş gittiği yere
![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
walla dediğini gore arac 2006 yılında cıkmıs trafige..
Cocukla konustuk kem küm etmedi hic..
hatta c.tesi falan biriyle goruscem olmadı sizle goruselim dedi..
Hadi be Bursa Team
az beraber cay içmişliğimiz yok..
İbrahimin abisi de bakıcaktı bakalım nolcak bizim iş![]()
yine 16 plakalı bi JDM sahibi daha olacakmıyız.
ARAC temız gorunuor
da bızım honda 2005 model 69 binde o nasil olcek kms sı normal bence ılanda ılk sahıbı hafta sonu kullanmıs sadece demıs hafta sonu nerelere gıtmıs kı okadar km yapmıs![]()
komutan cmtsi bakma şansım olabilir
telefonunu pm at bana haberleşiriz seninle eğer bakacak olursam
livin' on the edge
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)