az önce yanındaydım efsanenin...rica ettim kırmadılar sağolsunlar getirip gösterdiler arabalarını....muğladan çıkarlarken fiyat 21500 dü......izmire geldiğinde 23500 e ulaşmıştı bile....e dedim siz 21500 diye çıktınız yola ve yanıma geldiniz....cevap biz yeni arabalara baktıkta kafamız karıştı.....balıkesirdede görmek isteyenler var..... 23500 verirseniz satabiliriz arabayı size.....hadi selametle deyip ayrıldım yanlarından....hayır bana telefonda deseki biz fiyatı arttırdık....zamanımı çalmıycak....emeğimi çalmıycak....paramı çalmıycak....adam beni arabanın başına kadar getirtiyor sonra e fiyat 23500 oldu
....bu gibi sözü sakız sanan adamlardan her türlü cambazlığı beklerim.....alıcı olan arkadaşlar çok ciddi incelesinler arabayı....zira ben bagajdaki lpg tüplerini bağlamaya yarayan köşebent destekten...çamurluk podyasında tam lpg beyninin bağlandığı yerdeki anlamsız iki adet paslı vida deliğine bir anlam veremedim....zira böyle bir adamın sözüne itibar edilmez.....balıkesir fiyatınıda 25500 olarak tahmin ediyorum
)))))) ...allah çevre illerden gidecek arkadaşlara sabır versin diyorum.....hani öyle bebek gibi 106.000 de içi yeni dışı yeni kokan bir arabayla karşılaşsam yinede gam yemiycem....ne care ki vti 'ını ferrari zanneden bir canavar daha yaratmışız el birliğiyle afferim bize
....bu arada en doğru fiyatıda ilk gören emre vermiş...bencede araba 19/20 liralık bir araba...gördüğünüzde sebeplerini anlarsınız.......
![]()