üniye kayit için gideceğim telefona üninin adresini yazarak navigasyon yardimi ile bulurum ama yolda radar vs belirli yerler varmi sahurdan sonra cıkacağim 4-4.30 gibi yola
üniye kayit için gideceğim telefona üninin adresini yazarak navigasyon yardimi ile bulurum ama yolda radar vs belirli yerler varmi sahurdan sonra cıkacağim 4-4.30 gibi yola
Akhisara gelmeden 10-15 km oncesinde radar oluyor mutlaka.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
hiç bir proplem olmaz çok suratlı gitmiceksen.zaten karşı yönden gelenler uyarır.özellikle kamyoncular.ehliyet kemerini eksik etme.hayırlı yolculuklar.+susurlugu geçince veya gecmeden giyim magazaları var baya uzun 1km.yakın boydan boya marka giderken sagda ordada giyim ihtiyacın varsa hallet normalde bulamıcagın ürünler var.
yola çıkmışsındır sanırım ama şöyle diyim yolunun üzerinde yaklaşık 6 tane sabit kameralı radar var maalesef hız limitinde max 90
valla hafta geçen hafta çeşmeye gittim geldim ve yolda darallar geldihani seyyar radarlar vardı eskidende ama bu sabit radarlar çok kötü
hemen hemen bütün ilçe giriş ve çıkışlarında vardı
He yok onlardan bişey olmuyo bildiğim kadarıylaEn azından tebliğ edilmedi bana şuana kadar
![]()
valla tatilden birkaç hafta önce tekirdağda gece geçtim o tip bir radardan 1 hafta sonra tebliği geldio yüzden fena temkinli gittim
geceleyın cıkıcaksanrahat yollar cok trafık ekıp olmuyr tabı şöyle bişi avr zaten bu yolda 150 17o gıtcek halın yok yolalr tek serıde donuyr genelde ve kamyonlar cok
![]()
yahu gidiceğin yol belli sanırsın 300 320 gidiceksin sakin sakin git sakin skin gel niye bu kadar aksiyon yaptınki
körler sağırlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)