bayramda istanbuldayım e bıraz yemeyi severim istanbuldaki arkadaslardan yardım nerde ızgara yenır
bayramda istanbuldayım e bıraz yemeyi severim istanbuldaki arkadaslardan yardım nerde ızgara yenır
ruf50 m3
çekmeköy tarafında bir sürü ızgaracı var mangalda ne istiyorsan yapıyorlar eti kendin seçiyorsun tavsiye ederim...
Abicim öncelikle hoşgeliyosn diyorum
Eğer Kebab ızgara diyorsan öncelikle unkapanı İMÇ bloklarının karşısına düşen SUR kebab'a uğramalısın google yazdıgında sana fikir çıkarıcak şeyler bulabilrsin
Eğer Kanat Severim Dersen Kanatçı Haydar vardır mahmutbey yolunda Türkiyedeki bence en iyi kanatı yapanlardır ordan yediğimden beri başka yerde kanat ve künefe yemem.
bunların dışında Aksaray HoRHorda urfalı hacı babada kebab konusunda iyidir...
3 yeride tavsiye ederim eğer gitmek istersen açık adreslerini sana yollayabilrim nasıl gidebileceğini.
Şimdiden hayırlı tatiller![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Tatil de istanbulda olsaydım böle yer ler arattırmazdım sana
sen tatilden sonra gel en iyisızgaranın hasını yakayım sana
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Maltepe Adana Kolcuoğlu kebapcısı.kebapta üstüne tanımam ama 3 gun önceden rez. yaptır.numarasını netten bulabilirsn.
http://www.tahtasaray.com/
kesinlikle kaliteli ve özel bir mekan insanlar sadece çöp şiş yemeye gidiyorlar o kadar güzel yaparlar
ilker abi garden restaurant aksaray neden urfa yeşilköy uludağ restaurant.
ya abi burası istanbul kapı onunde arabada bile şiş yapan adamlardan yesen bayılırsın he bide unutmadan.
bostancı sahil kasarlı sucuklu dürüm tavsıye ederim.
silivri garden et lokantasına geldiğinz zaman eşlik edebilirim yazlığımın karşısında
"Wagen"thusiast
Ist ın her yerınde mutlaka en ıyısınden kebapcı bulursun,arkadasların yazdıgı yerlerın hepsı de bırbırınden guzel yerler cunku![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)