User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ezeli Rakipler (di)

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ezeli Rakipler (di)

http://videos.streetfire.net/hottest...b400cf0aca.htm

subaru satıp evo alma neden lerınden bırısı olarak orneklenmıs bır yabancı forumda koymak ıstedım herkesın ezelı rakıp gordugu ıkı arac ama ustunluk hersekılde ortada aslında
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    paylaşm içn tşk ler
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

ABARTH
    Misafir
    insanların imprezayı seçmelerindeki büyük etkenlerden biri boxer motorun verdiği ses olsa gerek yoksa evoların satışları çok çok daha fazla olurdu düşüncesindeyim oda boxer olsaydı...

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abartha katılıyorum bana evo daha çekici geliyor kullanım açısındanda rahat görüyorum...sanki subaru bmw 5 evo e55amg bu almanların kullanım farklılıkları gibi fark var aralarında...
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ABARTH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insanların imprezayı seçmelerindeki büyük etkenlerden biri boxer motorun verdiği ses olsa gerek yoksa evoların satışları çok çok daha fazla olurdu düşüncesindeyim oda boxer olsaydı...
    büyük etken bu degil evolara nazaran subarunun parça bulunurlugu ve bilgi yelpazezi daha fazla oldugu için parça fiatlarını bi evo kullananlar bi subaru kullanınlar cok daha iyi bilir heleki evo sahipleri parcaların ne kadar pahalı oldugunu ii bilir ama tabi abaşka faktörlerde var
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz da ruh olayı bence
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

ABARTH
    Misafir
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    büyük etken bu degil evolara nazaran subarunun parça bulunurlugu ve bilgi yelpazezi daha fazla oldugu için parça fiatlarını bi evo kullananlar bi subaru kullanınlar cok daha iyi bilir heleki evo sahipleri parcaların ne kadar pahalı oldugunu ii bilir ama tabi abaşka faktörlerde var
    sti ile içli dışlı olduğum için bu fiyat ve parça avantajını çok iyi biliyorum tabiki ama ben sadece TR için değil tüm dünya geneli için söylemiştim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    parca fıyatı sorun deıl okadar tercıh meselesı olcak kadar deıl en azından evonun parcaları pahalı olabılır ama alınan gucler cok daha fazla hersekılde evo motoru boxerdan daha ustun mıvec ozellıkle evo 9 motoru ınanılmaz sasırtabılıyor stock ınternal ve turbo ıle

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evoda güç var , Subarunun performanta biraz daha az olabilir ancak ön konsola bakınca evo berbat subaru yıkıp geçmiş.

İçi daha güzel subarunun.

Ama be beyaz bi evo alırım. Maksat güzellik olsaydı o fiyata 3.20 full var.

serhatayasli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo yada subaruya biniosan yada dusunuosan m3den assagisi kurtarmaz

serhatayasli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buarada trde evo hakkinda soyleyebilcegim tek bir dezavantaj var o da; temsanin yedek parca DEPOsunun yeterli olmamasi..

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    subarunun evoya göre tercih nedenlerinin başında bana göre subaruda modifiye yelpazesi daha çok ve bilgi olarak daha ortada... evoda ise bu etkenler yeni yeni aşılmaya başlanıyor...

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu iç kalite olayına bu takıntı nedir cok merak ediorum ciddensiz evo yada sti alırken konfor yada ic kalitesi icinmi secim yapıosunuz?
    yani performans,yol tutuş hersey 2.planda warsa yoksa iç kısım ölemı
    ki evo9 un içi ile sti ın ıcı arasında ne bir kalite nede baska bı yonden bı fark yok,hatta evo9 un recaroları kat kat daha kaliteli sti ınkılere gore..ıksıde yarı otomatık klımaya sahıp we geri kalan herseyde aynı zaten..
    bence yukarıdakı teste göz kulak werin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı öskür Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu iç kalite olayına bu takıntı nedir cok merak ediorum ciddensiz evo yada sti alırken konfor yada ic kalitesi icinmi secim yapıosunuz?
    yani performans,yol tutuş hersey 2.planda warsa yoksa iç kısım ölemı
    ki evo9 un içi ile sti ın ıcı arasında ne bir kalite nede baska bı yonden bı fark yok,hatta evo9 un recaroları kat kat daha kaliteli sti ınkılere gore..ıksıde yarı otomatık klımaya sahıp we geri kalan herseyde aynı zaten..
    bence yukarıdakı teste göz kulak werin
    Evo 9 ve 2,5 wrx sti arasında iç kısımda dashboard'ları dağlar kadar farklı. Ben bunu kastetmek istedim.

Ve ayrıca belirttim evo 9 alırım diye. Sence neden bunu söyledim ?

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dağlar kadar farkmı war?bence resımlerıne deılde bı ıclerıne bın derımben ıkısınıde bınp kullanma fırsatım bolca oldugu ıcın hıcbı farkı olmadıklaırnı söluorum.

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo 7-8'in iç plastik kalitesi ve dizaynı İmpreza'dan kötüyken.Evo 7 ve 8 ile nerdeyse aynı iç mekana sahip evo9'un içi nası STI ile aynı oluyor pek anlayamadım.Bariz gözle görülür fark var.Test eden dergilerin ve programların çoğu da zaten iç mekan kalitesi olarak imprezaya daha fazla puan vermiştir.Bunları bilmek içinde iki arabayı kullanmak şart değil okumak yeterli.Evonun'da güç çıkarma konusunda biraz daha başarılı olduğu doğru.

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    içerde hissettiginiz de cok onemli. yani daha guzel dosenmiş daha sportif daha kaliteli işlenmiş bir iç mekan size o arabayı daha yasanabilir daha arzulanır hissettirir. impreza da bu konuda fena degil en azından evo dan daha hos.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı öskür Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dağlar kadar farkmı war?bence resımlerıne deılde bı ıclerıne bın derımben ıkısınıde bınp kullanma fırsatım bolca oldugu ıcın hıcbı farkı olmadıklaırnı söluorum.

Şöyle izah edeyim evo veya sti ikiside göz bebeğidir. Act denilen bir site var belki duymuşsundur uzun zaman önce burdaki bazı arkadaşlarım ile siteyi kurup yönettik Hatta rekoru henüz kırılmamış bir drag organizasyonu yaptık. Araç kullanma içini inceleme vs.vs. konularından emekli oldum.

Yani Bitti incelemem,

Düşüncemi söyledim benim için durum budur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AvcI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    subarunun evoya göre tercih nedenlerinin başında bana göre subaruda modifiye yelpazesi daha çok ve bilgi olarak daha ortada... evoda ise bu etkenler yeni yeni aşılmaya başlanıyor...
    suat yelpaze aynı aslına bakarsan zaten fabrıkasyon turbo araclar eskıden berı cok cok ıyı tune edılen evolar mevcut taa 5 serısıne dayanan .Subaru sureklı yerınde saydı ust uste senelerce 2,5 motor cıkardı hıc bı fark gorunmedı mıtsubıshı daha cok egıldı bu konulara bence evolar ınanılmaz guclere cıkabılıyor ams nın evoları mesela gecen sene mayısta buraya geldıler gıdemedım ama evo wrx wars vardı ams nın yanına yaklasan bı ımpreza cıkmadı . Hanı bende kullanıyorum ama bazen goruyoruz orda burda evolara laf soylenıor felan bence hıc deıl standartken bıle cok cok ustunlugu var evoların bızım araclarda n

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)