Slm arkadaşlar , artık gücü yetmiyor bunun bana , bizimkilerinde okul bitmeden arabayı değiştirecegi yokE o zaman bende dedimki ufak güç artısına gideyim
Mesela önce sorularım olacak en basitinden motoru yormadan turbolamak istiyorum.pm7 ecu + enjektor.ler + benzin pomp + turbo + westgate + interc. + manifolt + turbotimer ile bu işi halledebilirmiyim. Turbo olarak küçük bir turbo kullanmayı düşünüyorum mesela gecen dükkandan parça bakarken clio 1.5 dizelin turbosunu gördüm 0 fiyatı 600 dü ama küçükdü gercekten
Kullanılsa motoru yormadan makul performans alabilirmiyim ? Yoksa o turboyu takacagına hiç takma daha mı iyi diyeceksiniz. Yani ben öle ahım sahım güç istemiyorum örn olarak az çok yürüyebiliyorum vti larla mesela bu işlemlerden sonra rahatlıkla gecebilirmiyim stok vti ı ? Birde parçaları 2. el alsam 3-4 milayara tamamlıyabilrimiyim ? Bu şu andaki en basit düşüncem.Şu anda usa a giden tanıdıklarım var onlara piston getirtmeyi düşünüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Sevgiler Saygılar
ps:Motorum 2000 km önce yapıldı.Piston / gömlek / yatak / conta vs. hepsi 0 takıldı.

Mesela önce sorularım olacak en basitinden motoru yormadan turbolamak istiyorum.pm7 ecu + enjektor.ler + benzin pomp + turbo + westgate + interc. + manifolt + turbotimer ile bu işi halledebilirmiyim. Turbo olarak küçük bir turbo kullanmayı düşünüyorum mesela gecen dükkandan parça bakarken clio 1.5 dizelin turbosunu gördüm 0 fiyatı 600 dü ama küçükdü gercekten 
Alıntı

Bu şekilde de masrafının 5000ytl yi aşacağını sanmıyorum.

..ve problem yok her şey ayara bakar ve honda serisinde d16a9 turboyu en çok seven makina...
(tavşan konuyla alakasız )