Bugun babamla araba bakmaya gittik Cuprayı gösterdim fiyat olarak 45000TL iyi geldi roccodan sonra tabiDSG vs. 180hp tabi hic binmedim ibizaya nedir ne değildir bilmiyorum alınırmı gidisi nasıldır sizden elestirilerinizi bekliyorum tesekkurler.
Bugun babamla araba bakmaya gittik Cuprayı gösterdim fiyat olarak 45000TL iyi geldi roccodan sonra tabiDSG vs. 180hp tabi hic binmedim ibizaya nedir ne değildir bilmiyorum alınırmı gidisi nasıldır sizden elestirilerinizi bekliyorum tesekkurler.
stock vs stock sciroccodan hızlıdır, yüklenince dsg sıkıntı yaratabilir.
scirocco daha iyi yol tutuyo, ve arada platform olarakta sınıf farkı var sonucta scirocco daha konforludur.
manuel getirmediklerini soylediler birde Boca....bilmemne modeli varmıs ne farkı vardır acabakusura bakmayın unuttum suanda, arac günlük kullanılcak suanki aracımın km si biraz fazla yükseldi birsene olmadan 23000km de boyle bir alternatif düsünüyoruz fiyat ve aracın gücü bakımından ilgimizi cekti
duz vıtes allll sakın dsg alma..
Bu sınıftaki bir aracın manuel olmaması ciddiyetsizlikten başka bişey değildir..
bakın selefine neden hepsi manuel
otm vites furyasıda nedir..
yorumlarınız icin tesekkür ederim ben DSG kullandım gercekten hayran kaldım ilerde nasip kısmet alır edersek bi Chip ten baska bisi düsünmüyorum DSG de sorun yaratırmı bilemem Chip i
Fiyatı bencede çok iyi.Dsg nin sorun çıkarma ihtimali herzaman var garantisi bitene kadar kullanılır sonra satılır![]()
bende incelemeye gittim bayilerde olmadığını siparişle getirdiğini soylemişlerdi bayağı once
fiyatı bence çok uygun geldi ozellikle katalogtaki sarısı çok hoşuma gitti ayrıca duz vites getirmiyorlarmış
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
aslında bende fr düşünüyorum tek kapıdan sıkıldım 5 kapılı rahat ederim diyorum ama bilemiyorum +30 hp değer mi??![]()
45-55.000 tl arası s2k ve leon cupra bakarken birden bire bocanegrada aklıma yattı şimdiKırmızı ve siyah inanılmaz güzel yapmış aracı,tek sıkıntı dsg yüzünden yüklenemeyişi olsa gerek..
Yeni ibiza gerçekten hoş oldu.Tek eksikleri FR TDI çıkarmaları lazım![]()
psn: DAGHAN26
DSG ye karşı ön yargı var gibi var mı yükleyipte DSG'den sorun yaşayanlar veya ne kadar yüklendikten sonra sorun yaşanıyor?
Alınır bence fiyatı uygun güzel hızlı ..
Kayseri'de sarı vardı bulabilirseniz sahibini ondan sorun derim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)