User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: plaka prosedürü hakkında bilgi

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

plaka prosedürü hakkında bilgi

hayırlısıysa salı günü safranboludan bursa plaka bi 500 sel alıcaz.Ordan da ankaraya geçicez , 06 plaka istiyoruz.Eski plaka değişecek , fakat son durumda plaka alma olayı nasıl yapılıyor?İkametgah vss işi hakkında bilgi verebilirmisiniz?

istenilen harf dizilimleri veriliyormu? Tahmini fiyat nedir ekstra harf dizilimli bişey istersek?

İstenilen plaka boştamı değilmi diye sordurabileceğimiz halihazırda bi site varmı(eskiden vardı da şimdi e devlet diye bi olaya geçildi sanırım , ne olduğu hakkında bildim yok)??

Ve son olarak plaka için aklıma fazla bişey gelmiyo plaka için , ne olabilir beyaz 500sel e AHM dışında?MB düşündüm ama o da tr de yaşayan yabancı araçlarına verilen plaka koduydu sanırım.Aklıma fazla bişey gelmiyo , hazır plaka değişikliği yapılacak bi araç olmuşken değişik bişey olsun istiyorum.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    06 sl 500
    şimdiden hayırlı olsun bu arada
    plaka için musavir arkadaslar cvp yazar sanırım net bilmiyorum ben.
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

minimal_freak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankara'da ikamet adresı gostermenız gerekıyor, sanırım kendi ikametınız değılse alamıyorsunuz malesef, ankara.pol.tr adresınden mesai saatlerı ıcerısınde boş plakaları gorebılırsın ve ıstedıgın var ıse 24 saat rezerve yaparak ucretsız alabılırsın bildiklerim bu kadar
    ''hondas never get old, they just get faster''

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı minimal_freak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankara'da ikamet adresı gostermenız gerekıyor, sanırım kendi ikametınız değılse alamıyorsunuz malesef, ankara.pol.tr adresınden mesai saatlerı ıcerısınde boş plakaları gorebılırsın ve ıstedıgın var ıse 24 saat rezerve yaparak ucretsız alabılırsın bildiklerim bu kadar
    ankarada akrabalarımız var , hatta kendi üzerimiza ev de var ama kesinlikle ikametimizi istanbuldan ankaraya almamızmı gerekiyor acaba?

minimal_freak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankarada akrabalarımız var , hatta kendi üzerimiza ev de var ama kesinlikle ikametimizi istanbuldan ankaraya almamızmı gerekiyor acaba?
    işte buna net cevap veremıyorum, ama bu şartlarda olabilir galiba, arkadaşım aynı şekilde yapmıştı sanırım, ev olması yeterlı olabılır, sormak gerekıyor malesef
    ''hondas never get old, they just get faster''

The Jackal* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskiden gerekmiyordu da şimdi değişti sistem diye biliyorum, kendi adınıza istiyorsanız ruhsatı, ikamet ettiğiniz yere göre verilir plaka.
    Araç hayırlı olsun.
    The Taxi Driver

driftnolimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sistem şöyle
    Emniyet plakanı çıkartırken TC kimlik numaranı sisteme girdiğinde otomatik karşına hangi adres çıkıyorsa o adrese kayıt yapıyor. Örneğin;
    http://www.ankara.pol.tr/online.php?id=12
    bu adresten bir plaka beğendin ve seçtin, sincan, etimesgut, gölbaşı gibi şehir merkezi sayılmayan bir yerde oturuyosan seçtiğin plaka iptal oluyor ve o adreste hangi plaka veriliyorsa (etimesgut Et veya Eu, gölbaşı D ile başlayan 3 harf, Sincan H ile başlayan 3 harf gibi) o plakadan sırayla veriliyor.
    Keçiören, Çankaya, Y.mahalle gibi şehir merkezi sınırlarından birindeysen bu adresten seçtiğin plakalardan biri sana veriliyor.
    Burada önemli olan senin TC kimlik numaranın hangi adreste kayıtlı olduğu.
    F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)