Sizce ne önerirsiniz arkadaşlar kazalı araç toplarken parca fıyatlarını kataraktan 106 gti, 306 gti , vti , gsi , Si , cr-x bunlardan hangisi mantıklı ve uygun bı fıyata denk gelır benım ıcın?yardımcı olursanız sevınırım
![]()
Sizce ne önerirsiniz arkadaşlar kazalı araç toplarken parca fıyatlarını kataraktan 106 gti, 306 gti , vti , gsi , Si , cr-x bunlardan hangisi mantıklı ve uygun bı fıyata denk gelır benım ıcın?yardımcı olursanız sevınırım
![]()
Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın
Daha önce tartışılmıştı bu konu.
Aracı toplarken parçaları uygun şekilde temin edicek ve yaptırıcak çevren yoksa pahalıya gelir deniyordu
valla aracın durumuna göre değişir markasına modeline göre değişir
çıtır hasarlı uygun araç alıp toplamak heleki esnaf olan için mantıklı elde para olunca çok güzel arabalar düşüyor
kardeşim valla honda çok daha iyi olur hondanın malzemelri ucuza bulunuyor yanı si toplarsan hele motoru patlak bulursan çok daha iyi olur. antalyada honda peynir ekmek gibi gidiyor valla hemde çogu sehirdeki fiyatlardan yüksege gidiyor ve satması çok kolay alıcısı çok
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Bmw bi kere topladımgüzeldi bi daha gerek duymuyorum usta
![]()
Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın
Ben bi ara yaptım bu işi güzel iş işin sırrı aracı ucuz almakta.Parçalar zaten çıkmacılarda zebil gibi.
Kafadan kazalı olmasın taklalı olmasın şasesi kulesi sorunlu olmasın ama şunu bilin araba asla eski tadında toplanamıyor malesef.
Oto parçacısı bi arkadaşıma 2005te 307 aldık. Kendisi bu işin içinde olmasına rağmen arabayı aldığımız kişide tanıdık olmasına rağmen, arabayı yürür vaziyette almadığımızdan topladıktan sonra bir çok parçanın söküldüğünü yada arızalı olanlarla değiştiğini farkettik.
Araba önden kazalıydı asla normal araba kıvamına getirilemedi. Kendim kaza yaptığım arabalardada aynı sorunu yaşadım hiçbir zaman normal arabayla aynı kefede olmaz satarkende yalan söyleyemeyen biriyseniz malınız para etmez en iyisi hiç bu işe girmemek derim karar sizin.
kazalı değilde belki temizi güzeli pek kalmamış biraz yaşlı bir arabayı OEM olarak toplamak daha zevkli olabilir diye düşünüyorum hem diyadin'in bahsettiği sorunlarlada karşılaşmazsınız. Zevk ve imkan meselesi tabikide.
ben olsam , bu yazdıkların içinden piyasası en pahalı olanı yapardım , vti o da sanırım . crx i yapsan kaça satıcan örneğin arabanın piyasası zaten belli.
si da keza.
ben olsam vti seçerdim
306 gti kaporta parcalari ve yuruyen aksami gayet ucuz AMA araci alirken ucuza almalisin yoksa kar edemessin 106 da olabilir vti bulabilirsen oda olur crx si bence girme bu 3 secenek en mantiklilari parcasi bol toplamasi kolay
esnaf çocuğu deyince aile normal esnaf zannettim bakkal market emlakçı vs..kazalı arabadan para kazanılcağı aklıma gelmedi o yüzden e30 topla dedimhiç girme öyleyse..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)