masallah...
Öyle sırf coiloverla olmuyo bu işler BBS Ch larla yapıştırmak lazım![]()
Maşallah kardeşim güle güle bin..
Dr.Ecu
bbs ch + güzel bir egz çok şık olur![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Masallah guzel arac ama basiklik haricinde yaptigin deisiklikler araci basit gostermis. Kendi fikrimce orjin komple piano black on panjur cok daha agir olcaktir. Arka stoplarin kirmizisi varsa eger daha guzel olabilir. Bide egsoz biraz buyuk sanki...
Raptile: american park sart
Kazasiz belasiz.
Mapped by DR.ECU
ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinize suanda jant alıcak param olsa direk forumdaki bbs ch lerı alırım fiyatı gayet uygun ama jant işini mecburen biraz daha ertelemek zorunda kaldım tek eksigim o zaten farkındaım egzos olayına gelınce biraz daha farklı olsun istedimgöruyorum a3leri sanki araba v8 saglı sollu cift cıkıs egzos sistemi komik duruyo hadi 1.8t olsa neyse bnm 200sx n egzos montajı hosuma gidio neden a3de de olmasın dedım sonucu gördum hewesımı aldıktan sonra cıkarıcam
cok tok bi sesi war ama işte slinceri yok o yuzden istediim gibi gezemıyorum gezmeye korkuorum tornacıya gitmeyede üşenıoyrum acıkcası ama bi kaç gun daha böyle sonra sökucem
MaşAllah, Allah Kaza Bela Vermesin, egzoz ve stoplar hariç gayet şık olmuş 18 Bbs ler de görüntüsünü tamamlar![]()
kuzen hoşgeldin=)
canlı daha güzel , yaptigin nokta atişlarla daha da güzelleşçektir emin ol=)
egsozda on numara durmuş boşwer kalsin böyle bnce=)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)