Uğraştık yaptık sonunda bana göre güzel bir iş çıktı ortaya.Sizlerlede paylaşmak istedim
4 Şerit Led Çok fazla geldi Turuncu ledleri çok boğuyordu 3 şerite düşürdüm ve kapattım.En iyisi aslında 2 şeritmiş ama artık kapattık
![]()
Uğraştık yaptık sonunda bana göre güzel bir iş çıktı ortaya.Sizlerlede paylaşmak istedim
4 Şerit Led Çok fazla geldi Turuncu ledleri çok boğuyordu 3 şerite düşürdüm ve kapattım.En iyisi aslında 2 şeritmiş ama artık kapattık
![]()
maşallah bence güzel olmuş beğendim emeğine sağlık![]()
Cok canli olmus valla super elinize saglik. Isinma durumu falan oluyomu. Ben benim arabaya 68 lik takmistim p21w cok isindi hatta azcik bi siyahlasma yapmisti aynanin ust ucunda.
Mapped by DR.ECU
Herkese çok Teşekkürler Sadece bende olması çok daha iyi bir durum tabiki
elimde fırsat vardı ama kafadan hesapla yaptım herhalde 5 W ancadır.3saat yol gittim ısınma söz konusu değildi.çok çok ısınmıyor zaten akşamları açık oluyor parklar akşamda hava serin önümüzde kış şimdilik bir sorun teşkil etmiyor
Güzel calısma, ellerine saglık![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
valla güzel olmuş el emeği göz nuruforumda böyle şeyler görmek insanı sevindiriyor
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
ellerine sağlık çok güzel olmuş ama bence sadece turuncuları bağla beyazlar hoşuma gitmedi bnm fikrim tabiki bu..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)