Maalesef 12 kişinin öldüğü kaza
http://videogaleri.gazetevatan.com/1...ciasi-kamerada
Edit: 13 cenaze olmuş. Ben 12 biliyordum![]()
Maalesef 12 kişinin öldüğü kaza
http://videogaleri.gazetevatan.com/1...ciasi-kamerada
Edit: 13 cenaze olmuş. Ben 12 biliyordum![]()
kaza değil bildiğimiz toplu katliam kırmızı yanalı 3 saniye olmuş hala tam gaz devam..
Bu minibüsçülere bir kural gelmezse daha çok insan gider pisipisine..
Dr.Ecu
minibüste kartondan araba gibi dağılmış..
temden geçiyordum dün edirne dönüşü temden bile inanın gözüme çarptı fena bi olaydı herkes çırpnıyorduallah rahmnet eylesin h.çapkın bu olaydaa bi çare bulsn hazır herşeyi düzeltiyorken.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Kırmızı ışık karşıdan gelen tankerede yanıyor muhtemelen ?
Çünkü amcam bi dokunuyor frene dolu araba kıçı savuruyor...
Tankerde bayağı hızlı
ben anlamadım tanker nden frenliyor.kızaklıyor?
sola dönecek olsa sağda ne işi var.
sanki tanker yanlamasa minibüs geçip gdecek gbi???
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Allah rahmet eylesin, toplu taşıma kullanan şoförlere kesinlikle ikinci bir eğitimden geçirmek şart .
ride or die
Yağışta kuru hava gibi gidersen olacağı bu ölenlerin hepsine yazık olmuş Allah rahmet etsin....
Bence tankere yeşil yanıyor.Tankere kırmız yandığını farz edelim soldaki siyah araba duruyor demekki onada kırmızı minibüse'de kırmızı ee o zaman kim geçicek yoldan?Bence tankere yeşil yanıyor.Minibüsçü, o düz devam etcek ne güzel kaptırdım gidiyorum diyor frene bile dokun muyor.Tankerde sola kırınca minibüse patlıyor.Ama tankerin şöförüde biraz garip insan önüne bakmaz mı baktın karşıdan araba geliyor.Bekle 2 saniye yada hiç direksiyon çevirme önün dümdüz düzlükte frenle ne olur sapağı 10 metre kaçırsan en fazla 10 kuruşluk mazot haracarsın.İyi sürücü olmak sadece kurallara uymak değil iyi sürücü olmak kurallara uymanın yanında savunucu sürücü olmaktır.Karşındaki insanın yaptığı hatayı egale edebilmektir o hatayı giderebilmektir iyi sürücülük.
Tabii sonuç olarak asıl suçlu minibüsçü.
Tankerede Minibüsede kırmızı yanıyor ikiside kamikaze gibi girmiş işte.
Trafik ışıkları çift yönlü yolda sadece bi yön için yanmıyor benim bildiğim. ( Ortadan bölünmemiş yollarda )
nasi bi toplum olmuşuz biz ya, önünde minibüs devrilmiş arabalar yanından geçip gitmeye devam ediyor, helal olsun
Tanker'e de minubusede kırmızı yanmış. Tanker minubus ışıkta dursa yine onu alıp götürecek gibi kayarak geliyor. Minusubunde kırmızı ihlali tam bir trajedi olmuş.
Şu kazaları görüyoruz hayatın ne kadar ucuz olduğunu daha iyi anlıyoruz. Yarın ne olacağımız belli değil.
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
al birini vur ötekine bu nedir yaa ... ölenleri allah rahmet eylesin
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)