gireceklere başarılar dilerim. gelmeye çalışıcam izlemek için
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
of fiyat düşücek derkenn yükseliyormu ne 160 olmuşş 135 degilmiydi manisa indirmişti fiyatı konya çıkarmışş 160 ytl. bitse amenna yol yakıt yeme içme walla zor allah kolaylık wersin nerden baksan drag gireceksen adamın cebinde 600 1000 ytl olacak...
fiyatta bi yükselme söz konusu değil geçen yarışla fiyat aynı
valla konyadakı arkadaslarla gorustum
b18 turbo vtec gırcek kırmızı
ve cok ıddalı olan 2.7 motor komple yurtdısından yapılmıs cılgın bı subaru gırcekmıs
bıde emre abının aldıgı 16 jdm plakalı k20 motorlu atmosferık ıs gırcekmıs
izleyiciler için bir yer yapıldımı ? pistin son durumu nedir
ufak bir açıklama yapayım...
akhisarda düzenlenen yarış biraz özel olduğu için o fiyatlara yapıldı,sponsorlarımızın desteği sayesinde yarış giriş ücretin
i düşürmüştük ( 125 tl ) yoksa bu alınan meblağ araç başı maliyet bile değildir...drag için belirnen bu fiyatlar ( 160 tl ) makul + olarak klübüde düşünmek lazım bu fiyatlar dahilinde o kadar emeğe karşı ufak tefekte olsa klüp kasasına bir miktar maddi kazanç sağlanmalıdır
yarışacak ve organize eden herkeze başarılar...
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
yarışa katılım yapacak araçlarda isimlerini yazsa bence katılım dahada yükselir seyirciler açısından![]()
Kazasız belasız güzel havada yarışlar olsun...Herkeze başarılar.
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Selçuk bahsetmiş konudan. 160.-TL pahalı değil ucuz bir fiyattır. Lisanslı her kulüp bu fiyatların altında yaptığı anda zarar eder. Sadece yıllık organizatör lisansı ücreti 900.-TL dir. Yarışlara gittiğinizde ambulans, çekici, itfaiye, bariyer, güvenlik şirketini görüyorsanız, bu masrafların da bu fiyatlara dahil olduğunu düşünerek, pahalı veya ucuz yorumlarını yapmak daha doğru olacaktır.
Daha güzel, kaliteli yarışlar için malesef ücretler bu seviyede olmak zorunda... Herkese keyifli yarışlar dilerim.
umarım son bi kaç ay önceki hali gitmiş yerine bambaşka bir pist gelmiştir. ben en son konya yarışına hiç kimsenin katılmadığını hatırlıyorum ankaralılar olarak. Aslında çok güzel bi pist.
utku selamoğlu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)